fbpx

Мобилна верзија

Oops...
Slider with alias slideshow1 not found.
[woo_slide title1=”Избрани производи” title_length=”0″ orderby=”date” numberposts=”12″ item_row=”1″ columns=”1″ columns1=”1″ columns2=”1″ columns3=”1″ columns4=”1″ speed=”1000″ interval=”5000″ scroll=”1″ layout=”featured_mobile”]

НАЈНОВИ ПРОИЗВОДИ

Рамка гравирана (20х20см)

Highlights:

Рамките се идеално решение за декорирање на амбиентот
или како подарок за некој близок.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Материјал: Дрво
Димензии: 200х200мм.

Часовник за фризери и бербери

Highlights:

Часовник со лого и дизајн по ваша желба

Материјал: Дрво

Димензии: 300х300мм

Рамка Часовник по ваша желба

Highlights:

Рамкa Часовник круг 30x30cm
Може фотографии и текст по ваша желба.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок !!!

Производ: Часовник круг
Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

600 ден 14% Off

Светлечка 3D лед лампа

Highlights:

Светлечка 3D лед лампа со ваше лого

Материјал: Пластика

Димензии: 235х210мм

Метална табличка гравирана со уличен број 20х30см

Highlights:

Табличка со уличен број

Материјал: Лим
Димензии: 200х300мм

Димензии по ваша желба контактирајте не на следниот број 070/532-620

Часовник со 2 фотографии

Highlights:

Уникатен часовник со 2 фотографии и текст по ваша желба
фотографиите се менуваат

Материјал: Дрво

Димензии: 270×340мм

Светлечка 3D лед лампа со фотографија

Highlights:

Светлечка 3D лед лампа со ваше лого

Материјал: Пластика

Димензии: 235х210мм

Плакета 2022 со фотографија за матурант

Highlights:

Плакета за матурант 2022 со фотографија и текст по ваша желба

Материјал: Дрво

Димензии:
• Висина: 160мм
• Должина: 240мм
• Ширина: 70мм

Светлечка 3D лед лампа

Highlights:

Светлечка 3D лед лампа со ваше лого

Материјал: Пластика

Димензии: 235х210мм

Плакета срце со име

Highlights:

Плакета срце со име

Материјал: Дрво – 16мм
Димензии: 200×150мм

Крст со кошничка

Highlights:

Украс со крст

Материјал: Дрво
Димензии: 150х180мм

Часовник – 55×30см

Highlights:

Часовник со дизајн, фотографии и текст по ваша желба.

Производ: Часовник Круг
Материјал: Дрво
Димензии: 550х300мм

Уникатна Кутија за вино

Highlights:

Кутија за вино може да се гравира посвета по ваш избор за вашите свечености

Производ: Кутија за вино
Материјал: Дрво
Димензии: 350х105мм

Уникатна рамка со 3 фотографии

Highlights:

Уникатна рамка текст и 3 фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 210×305мм

Димензии на фотографија: 90х65мм

Уникатна рамка часовник

Highlights:

Уникатна рамка може да се гравира текст по ваша желба
и фотографии по ваша желба.

Материјал: Дрво

Димензии: 265х380мм

Уникатна рамка со 3 фотографии

Highlights:

Уникатна рамка текст и 3 фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 210×305мм

Димензии на фотографија: 90х65мм

Зајче со име (корпа)

Highlights:

Зајче со име

Материјал: Дрво
Димензии: 200х100мм

Велигденски зајчиња со име (Фамилијарно)

Highlights:

Велигденски зајчиња со име (Фамилијарно)

Материјал: Дрво
Димензии: 
• Висина на големо зајче: 200мм
• Висина на средно зајче: 160мм
• Висина на мало зајче: 140мм

Велигденско зајче (држач за 9 јајца)

Highlights:

Велигденско зајче (држач за 9 јајца)

Материјал: Дрво
Димензии:
• Висина: 470мм
• Должина: 280мм
• Ширина: 70мм

Велигденски држач за 12 јајца (Исус)

Highlights:

Велигденски држач за 12 јајца (Исус)

Материјал: Дрво
Димензии: 280х220мм

Велигденски украс – 2 зајчиња со име (240х130мм)

Highlights:

Велигденски украс – зајче со име по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 240х130мм

Уникатна рамка со 6 фотографии и часовник

Highlights:

Уникатна рамка со часовник, текст и 6 фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 540х410мм
Димензии на слики:
Големи: 135х100мм
Мали: 100х65мм

Уникатна рамка со 6 фотографии и часовник

Highlights:

Уникатна рамка со часовник, текст и 6 фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 540х410мм
Димензии на слики:
Големи: 135х100мм
Мали: 100х65мм

Срце и Клуч Привезок

Highlights:

Срце и Клуч Привезок гравиран на дрво

Димензии: 75х40мм
Срце: 45х40мм
Клуч: 52х30мм

Рамка со едно име без часовник (300х400мм)

Highlights:

Изработка на уникатни рамки за вашите најмили со име и дизајн по ваш избор
На самата рамка можете да пратите фотографија која би ја испечатиле на самото дрво.
Фотографијата може да ја менувате.
Рамката е изработена од дрво
Рамката е голема 30х40см.
За повеке информации на рамките со имиња посетете ја ФБ страна: https://www.facebook.com/pg/TP.LELEKOVI/photos/?tab=album&album_id=2003739843230938

Уникатен часовник

Highlights:

Часовник со лого и дизајн по ваша желба

Материјал: Дрво

Димензии: 300х300мм

Гравирана даска за месо (370×175мм)

Highlights:

Гравирана даска за месо со текст и лого по ваша желба

Производ: Даска за месо 
Материјал: Дрво – Бука пакуван во целофенски кеси
Димензии: 370×175мм
Дебелина: 20мм

Метална плочка Буф – нераѓосувачки челик

Highlights:

Сечење на метал по ваша желба

Метална плочка буф – нераѓосувачки челик
со гравиран текст по ваша желба

Уникатна рамка со 2 фотографии

Highlights:

Уникатна рамка текст и 2 фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 235×300мм

Димензии на фотографија: 130х92мм

Уникатна рамка со часовник и 3 фотографии

Highlights:

Уникатна рамка со часовник и 3 фотографии ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 270×420мм

Димензии на фотографија: 90х65мм

Уникатна рамка

Highlights:

Рамка со фотографија и текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 200х200мм
Димензија на фотографија: 158х108мм

Рамка со 4 фотографии и текст

Highlights:

Рамка со 4 фотографии и текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 390х290мм

Плишена Плакета

Highlights:

Изработена со ваш текст или лого

Димензии:
• Висина: 195мм
• Должина: 195мм
• Ширина: 160мм

Уникатна рамка со 6 фотографии и часовник

Highlights:

Уникатна рамка со часовник, текст и 6 фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 540х410мм
Димензии на слики:
Големи: 135х100мм
Мали: 115х80мм

Велигденски украс со име

Highlights:

Велигденски украс сo име по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 195х165мм

Уникатна рамка со 2 имиња и 2 фотографии

Highlights:

Име, фотографија и боја на рамката по ваша желба.
Подарете уникатен подарок за велигден.
Фотографиите се менуваат.

Материјал: Дрво
Димензии:
• Висина: 175мм
• Должина: 295мм
• Ширина: 90мм

Велигденски украс со име

Highlights:

Велигденски украс сo име по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 195х165мм

Кошница за јајца – Зајче

Highlights:

Велигденска кошничка

Материјал: Дрво
Димензии:
• Висина: 345мм
• Должина: 220мм
• Шитина: 190мм

Уникатна рамка срце

Highlights:

Уникатна рамка со текст по ваша желба

Димензии на рамка: 220х215см
Димензии на цвеќе: 185х50мм

Рамка со едно име со часовник (300х400мм)

Highlights:

Изработка на уникатни рамки за вашите најмили со име и дизајн по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 30х40см

Табличка – Отворено, Затворено

Highlights:

Табличка – Отворено, Затворено со дизајн по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 300х150см

Уникатна рамка со 3 фотографии

Highlights:

Уникатна рамка текст и 3 фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 210×305мм

Димензии на фотографија: 90х65мм

Уникатна рамка со 3 фотографии

Highlights:

Уникатна рамка текст и 3 фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 210×305мм

Димензии на фотографија: 90х65мм

Рамка со име и фотографија

Highlights:

Рамка со име и фотографија по ваша желба

Материјал: Дрво

Димензии: 350х260мм

Рамка со име и фотографија

Highlights:

Рамка со име и фотографија по ваша желба

Материјал: Дрво

Димензии: 350х260мм

Срце рамка гравирана

Highlights:

Срце рамка гравирана со текст и фотографија по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 200х200мм.
Димензии по ваша желба контактирајте не на следниот број 070/532-620

Уникатна рамка со 6 фотографии и часовник

Highlights:

Уникатна рамка со часовник, текст и 6 фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 540х410мм
Димензии на слики:
Големи: 135х100мм
Мали: 100х65мм

Даска за месо (205×300мм)

Highlights:

Даска за месо печатена по ваша желба

Производ: Даска за месо 
Материјал: Дрво
Димензии: 205×300мм
Дебелина: 20мм

Даска за месо со фотографија (205×300мм)

Highlights:

Даска за месо печатена со фотографија и текст по ваша желба

Производ: Даска за месо 
Материјал: Дрво
Димензии: 205×300мм
Дебелина: 20мм

400 ден 20% Off

Ланче од нераѓосувачки медицински челик со име

Highlights:

Ланче со име по ваша желба

Материјал: Нераѓосувачки медицински челик

Гравирање на пластични запалки

Highlights:

Гравирање на пластични запалки

Рекламен материјал запалка на која што
можете да го ставите вашето лого од вашата фирма

За количина контактирајте не на следниот број 070/532-620

Уникатна рамка

Highlights:

Уникатна рамка
Гравирана рамка со текст и фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 500х400мм
Димензии за фотографии: 115х75мм

Уникатен метален привезок автомобил

Highlights:

Уникатен метален привезок изработен со форма по ваша желба

Рамка Часовник Трактор

Highlights:

Рамкa Часовник круг 30x30cm
Може фотографии и текст по ваша желба.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок !!!

Производ: Часовник круг
Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

600 ден 14% Off

Печатење на пластични запалки

Highlights:

Печатење на пластични запалки

Рекламен материјал запалка на која што
можете да го ставите вашето лого од вашата фирма

За количина контактирајте не на следниот број 070/532-620

Промотивни метални пенкала

Highlights:

Промовирајте ја Вашата компанија, бренд, лого и сл.,  со брендирани метални пенкала од Ласерско Гравирање.
Нашите метални пенкала се со висок квалитет и одлични цени.

За гравирање на повеке количина можете да не контактирате на 070/532-620

Уникатни пластични привезоци

Highlights:

Уникатни пластични привезоци

Изработен од пластика водоотпорен квалитетен може да биде изработен од двете страни

За количина контактирајте не – 070/532-620

Календари

Highlights:

Печатење календари со лого и текст по ваша желба

За количина контактирајте не – 070/532-620

Печатени пенкала

Highlights:

Печатење пенкала

За количина контактирајте не – 070/532-620

Печатење книжна торба

Highlights:

Печатење на сите видови книжни торби

За количина контактирајте не – 070/532-620

Печатење еколошка торба

Highlights:

Печатење на сите видови торби

За количина контактирајте не – 070/532-620

Метален привезок дете

Highlights:

Метален привезок дете со име гравирано по ваша желба.

Производ: Привезок дете со име
Материјал: Метал
Димензии: 20х50мм

Нотеси со принт по ваша желба

Highlights:

Нотеси печатени со текст или лого по ваша желба

За количина цените се други
(контактирајте не – 070/532-620)

Нотеси со принт по ваша желба

Highlights:

Нотеси печатени со текст или лого по ваша желба

За количина цените се други
(контактирајте не – 070/532-620)

Нотеси со принт по ваша желба

Highlights:

Нотеси печатени со текст или лого по ваша желба

За количина цените се други
(контактирајте не – 070/532-620)

Нотеси со принт по ваша желба

Highlights:

Нотеси печатени со текст или лого по ваша желба

За количина цените се други
(контактирајте не – 070/532-620)

Дрвена рамка со име

Highlights:

Рамка со име за вашите најмили

Материјал: Дрво
Димензии: 240x400mm

Светлечка 3D лед лампа

Highlights:

Светлечка 3D лед лампа со ваше лого

Материјал: Пластика

Димензии: 235х210мм

Пластична плакета

Highlights:

Производ: Плакета со дизајн по ваша желба
Материјал: Пластика

Пластичен Привезок Слагалица

Highlights:

Пластичен привезок гравиран со текст по ваша желба

Пластичен Привезок

Highlights:

Пластичен привезок гравиран со текст по ваша желба

Пластичен Привезок

Highlights:

Пластичен привезок гравиран со текст по ваша желба

Пластичен Привезок (со додаток)

Highlights:

Пластичен привезок гравиран со текст по ваша желба

Пластичен Привезок (со додаток)

Highlights:

Пластичен привезок гравиран со текст по ваша желба

Пластичен Привезок (со додаток)

Highlights:

Пластичен привезок гравиран со текст по ваша желба

Уникатен часовник со 3 фотографии

Highlights:

Уникатен часовник за вашите сакани
Со имиња и 3 фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 370х270мм

Уникатна рамка со 4 фотографии

Highlights:

Уникатна рамка текст и 4 фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 210×305мм

Димензии на фотографија: 90х65мм

Светлечка 3D лед лампа

Highlights:

Светлечка 3D лед лампа со ваше лого

Материјал: Пластика

Димензии: 235х210мм

Уникатна рамка срце

Highlights:

Уникатна рамка со слика и текст и боја по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 230х210мм

Уникатен метален привезок автомобил

Highlights:

Уникатен метален привезок изработен со форма по ваша желба

Уникатен метален привезок автомобил

Highlights:

Уникатен метален привезок изработен со форма по ваша желба

Уникатен метален привезок автомобил

Highlights:

Уникатен метален привезок изработен со форма по ваша желба

Уникатен метален привезок автомобил

Highlights:

Уникатен метален привезок изработен со форма по ваша желба

Светлечка 3D лед лампа

Highlights:

Светлечка 3D лед лампа со ваше лого

Материјал: Пластика

Димензии: 235х210мм

Украс – Happy Valentine Day

Highlights:

Украс – Happy Valentine Day
гравирана со текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 240х250мм

Светлечка 3D лед лампа

Highlights:

Светлечка 3D лед лампа со ваше лого

Материјал: Пластика

Димензии: 235х210мм

Држач за клучеви – Home Sweet Home

Highlights:

Држач за клучеви – Home Sweet Home
Текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 395х327мм

Уникатна рамка со 6 фотографии и часовник

Highlights:

Уникатна рамка со часовник, текст и 6 фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 540х410мм
Димензии на слики:
Големи: 135х100мм
Мали: 100х65мм

Часовник Круг – 30×30см

Highlights:

Рамкa Часовник Круг 30x30cm
Може фотографии и текст по ваша желба.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Производ: Часовник Круг
Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

Украс – Среќна годишнина од брак

Highlights:

Украс – Среќна годишнина од брак
гравирана со текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 240х250мм

Уникатен метален привезок

Highlights:

Уникатен метален привезок
гравиран со текст по ваша желба

Метален привезок машко дете во колор

Highlights:

Метален привезок машко дете со име во боја по ваша желба.

Производ: Привезок машко дете со име
Материјал: Метал
Димензии: 20х50мм

Метален привезок женско дете во колор

Highlights:

Метален привезок женско дете со име во боја по ваша желба.

Производ: Привезок женско дете со име
Материјал: Метал
Димензии: 20х50мм

Рамка Часовник Круг – Св. Кузман и Дамјан

Highlights:

Рамкa Часовник Круг 30x30cm
Може фотографии и текст по ваша желба.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Производ: Часовник Круг
Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

Уникатна рамка со 3 фотографии

Highlights:

Уникатна рамка текст и 3 фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 210×305мм

Димензии на фотографија: 90х65мм

Уникатна рамка со 4 фотографии

Highlights:

Уникатна рамка текст и 4 фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 210×305мм

Димензии на фотографија: 90х65мм

Family Дрво со 1 фотографија

Highlights:

Family Дрво со вашa фотографија и текст

Материјал: Дрво – 9мм Дебелина
Димензии: 550х500мм
Димензија на фотографија: 260х195мм

Метален клуч отварач

Highlights:

Печатење метален отварач со текст по ваша желба

Украс со име – Infinity од Дрво

Highlights:

Нов креативен подарок. Украс со име – Infinity
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Производ: Украс со име – Infinity
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси.
Димензии: 245х100мм

Печатење маска за телефон

Highlights:

Печатење на маска за телефон со текст и фотографија по ваша желба

(со ваша маска)

 

Часовник со фотографија по ваша желба

Highlights:

Рамкa Часовник Круг со фотографија и текст по ваша желба.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!

Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

Spotify – Плакета

Highlights:

Spotify – Плакета со песна по ваша желба

Материјал: Пластика и Дрво
Димензии:
• Висина: 150мм
• Должина: 120мм
• Ширина: 40мм

Привезок за милениче

Highlights:

Привезок за милениче гравиран со текст по ваша желба

Метеријал: Дрво

Димензии – 30х20мм

Рамка со име и фотографија

Highlights:

Рамка со име и фотографија

Материјал: Дрво (9мм)
Димензии: 210х165мм

Уникатна Рамка со часовник и 2 фотографии

Highlights:

Уникатна Рамка со часовник и 2 фотографии
изработена со ваш дизајн 

Материјал: Дрво
Димензии: 510×210мм

Рамка Часовник Автомобил

Highlights:

Рамкa Часовник круг 30x30cm
Може фотографии и текст по ваша желба.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок !!!

Производ: Часовник круг
Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

600 ден 14% Off

Уникатна рамка часовник

Highlights:

Уникатна рамка може да се гравира текст по ваша желба
и фотографии по ваша желба.

Материјал: Дрво

Димензии: 265х380мм

Уникатен Дрвен Привезок

Highlights:

Гравирани привезоци со ваш дизајн

Материјал: Дрво

Икона со свеќник – Св. Никола

Highlights:

Икона свеќник со светец по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии:
• Висина: 170мм
• Должина: 150мм
• Ширина: 85мм

Уникатен шивачки часовник

Highlights:

Часовник со лого и дизајн по ваша желба

Материјал: Дрво

Димензии: 300х300мм

Рамка Часовник Круг – Пречиста Богородица

Highlights:

Рамкa Часовник Круг 30x30cm
Може фотографии и текст по ваша желба.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Производ: Часовник Круг
Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

Уникатна рамка со 3 фотографии

Highlights:

Уникатна рамка текст и 3 фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 210×305мм

Димензии на фотографија: 90х65мм

Рамка Часовник камион (пензионирање)

Highlights:

Рамкa Часовник круг 30x30cm
Може фотографии и текст по ваша желба.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок !!!

Производ: Часовник круг
Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

600 ден 14% Off

Уникатен Часовник 80см

Highlights:

Уникатен Часовник со дизајн по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 800х800мм

Family Дрво со 9 фотографии

Highlights:

Family Дрво со ваши фотографии

Материјал: Дрво – 9мм Дебелина

Димензии: 550х500мм

Уникатна рамка со 3 фотографии

Highlights:

Уникатна рамка текст и 3 фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 210×305мм

Димензии на фотографија: 90х65мм

Табличка (не паркирај) 20х30см

Highlights:

Табличка Забрането Паркиранје

Материјал: Лим
Димензии: 200х300мм

Димензии по ваша желба контактирајте не на следниот број 070/532-620

Часовник со 2 фотографии

Highlights:

Уникатен часовник со 2 фотографии и текст по ваша желба
фотографиите се менуваат

Материјал: Дрво

Димензии: 270×340мм

Светлечка 3D лед лампа

Highlights:

Светлечка 3D лед лампа со ваше лого

Материјал: Пластика

Димензии: 235х210мм

Новогодишна куќичка со име (Пакетче)

Highlights:

Новогодишна куќичка (ПАКЕТЧЕ) со име за вашите најмили

Материјал: Дрво

Димензии:
Висина: 300мм
Ширина: 200мм
Должина: 200мм

Пластичен лампион со анимиран лик и име

Highlights:

Лампион со име за вашите најмили

Материјал: Пластика
Димензии: 100мм

Лампион со име 8см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба со декорација
(декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 80мм

250 ден 17% Off

Лампион со име 10см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба со декорација
(декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 100мм

300 ден 14% Off

Уникатна рамка по ваша желба

Highlights:

Уникатна рамка текст и фотографија по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 240×310мм

Димензии на фотографија: 190x140mm

Печатење Покани за Свадба (UV Print)

Highlights:

Печатење Покани за Свадба (UV Print)

Материјал: Пластика – Плексиглас

Димензии: 110х130мм

За цена контактирајте не на следниот број 070/532-620

Плакета запче

Highlights:

Плакета запче со текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 200х180мм

Часовник сонце

Highlights:

Часовник сонце

Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

Дрвена рамка со име

Highlights:

Рамка со име за вашите најмили

Материјал: Дрво
Димензии: 240x400mm

Рамка Часовник Камион – Пензионирање

Highlights:

Рамкa Часовник круг 30x30cm
Може фотографии и текст по ваша желба.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок !!!

Производ: Часовник круг
Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

600 ден 14% Off

Лампион со име (Minnie Mouse) 10см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба (Minnie Mouse)
со декорација,    (декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 100мм

300 ден 14% Off

Лампион со име (Minnie Mouse) 8см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба (Minnie Mouse)
со декорација,    (декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 80мм

250 ден 17% Off

Лампион со име (Mickey Mouse) 10см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба (Mickey Mouse)
со декорација,    (декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 100мм

300 ден 14% Off

Лампион со име (Mickey Mouse) 8см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба (Mickey Mouse)
со декорација,    (декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 80мм

250 ден 17% Off

Лампион со име (Ирвас) 10см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба (Ирвас)
со декорација,    (декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 100мм

300 ден 14% Off

Лампион со име (Ирвас) 8см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба (Ирвас)
со декорација,    (декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 80мм

250 ден 17% Off

Уникатна рамка со 3 фотографии

Highlights:

Уникатна рамка текст и 3 фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 210×305мм

Димензии на фотографија: 90х65мм

Уникатна рамка по ваша желба

Highlights:

Уникатна рамка текст и фотографија по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 240×310мм

Димензии на фотографија: 190x140mm

Рамка Часовник коцка

Highlights:

Рамкa Часовник коцка 30x30cm
Може фотографии и текст по ваша желба.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Производ: Часовник коцка
Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

Уникатна Рамка со часовник и 2 фотографии

Highlights:

Уникатна Рамка со часовник и 2 фотографии
изработена со ваш дизајн 

Материјал: Дрво
Димензии: 510×210мм

Бел дрвен чадор со фотографија

Highlights:

Бел дрвен чадор со дизајн по ваша желба

Just Married – држач за прстени

Highlights:

Свадбен Држач за прстени со имиња и дата.

Димезнии:

  • Широчина:140мм
  • Должина:140мм
  • Висина:180мм

Дрвена рамка (30х30см)

Highlights:

Уникатна рамка гравирана со текст по ваша желба
Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

Рамка Часовник Круг – Led Zeppelin

Highlights:

Рамка Часовник Круг – Led Zeppelin
Може фотографии и текст по ваша желба.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Производ: Часовник Круг – Led Zeppelin
Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

Држач за клучеви – Sweet Home

Highlights:

Држач за клучеви – Sweet Home
Текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 300х380мм

Уникатен метален привезок автомобил

Highlights:

Уникатен метален привезок изработен со форма по ваша желба

Светлечка 3D лед лампа

Highlights:

Светлечка 3D лед лампа со ваше лого

Материјал: Пластика

Димензии: 235х210мм

Уникатни Плакети

Highlights:

Уникатни Плакети изработени по ваш дизајн

Материјал: Дрво
Димензии: 150х150мм

Рамка со 4 фотографии и текст

Highlights:

Рамка со 4 фотографии и текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 390х290мм

Дрвена рамка со име

Highlights:

Рамка со име за вашите најмили

Материјал: Дрво
Димензии: 240x400mm

Уникатна рамка – Family

Highlights:

Уникатна рамка – Family
Гравирана рамка со текст и фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 500х400мм
Димензии за фотографии: 115х75мм

Уникатна рамка (пензионирање)

Highlights:

Уникатна рамка (пензионирање)
Рамка со текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 250x340mm

Димензии на фотографија: 190x140mm

 

600 ден