fbpx

Уникатни рамки

Уникатни рамки

(Showing 1 – 24 products of 38 products)

Show:

Закачалка за медали

Highlights:

Закачалка за медали 

Материјал: Дрво
Димензии: 400х200мм

Дрвена кутија со име – злато боја

Highlights:

Нов креативен подарок. Дрвена кутија со име и сијалички
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Дрвена кутија со име – злато боја
Материјал: Дрво

Димензии:
Висина – 250мм
Ширина – 250мм
Дебелина – 70мм

Рамка со име и фотографија

Highlights:

Рамка со име и фотографија по ваша желба

Материјал: Дрво

Димензии: 350х260мм

Рамка со име и фотографија

Highlights:

Рамка со име и фотографија по ваша желба

Материјал: Дрво

Димензии: 350х260мм

Дрвена рамка со име

Highlights:

Рамка со име за вашите најмили

Материјал: Дрво
Димензии: 240x400mm

Дрвена рамка со име

Highlights:

Рамка со име за вашите најмили

Материјал: Дрво
Димензии: 240x400mm

Дрвена рамка со име

Highlights:

Рамка со име за вашите најмили

Материјал: Дрво
Димензии: 240x400mm

Дрвена кутија со име

Highlights:

Нов креативен подарок. Дрвена кутија со име и сијалички
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Дрвена кутија со име
Материјал: Дрво

Димензии:
Висина – 250мм
Ширина – 250мм
Дебелина – 70мм

Дрвена кутија со име – Minnie Mouse

Highlights:

Нов креативен подарок. Дрвена кутија со име и сијалички
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Дрвена кутија со име
Материјал: Дрво

Димензии:
Висина – 250мм
Должина – 250мм
Ширина – 70мм

Дрвена кутија со име – Spiderman

Highlights:

Нов креативен подарок. Дрвена кутија со име и сијалички
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Дрвена кутија со име
Материјал: Дрво

Димензии:
Висина – 250мм
Должина – 250мм
Ширина – 70мм

Рамка со име и фотографии за првата година (68×66см)

Highlights:

Рамка со име за првата година на вашите најмили,
со 12 фотографии за секој месец од првата година,
која ќе биде наменета на личноста на која сакате да го подарите.

Производ: Рамка со име за првата година на вашите најмили
Материјал: Дрво
Висина: 680см
Ширина: 660см
Слики: 110х110мм

Сликите може да ги пратете на Viber – 070/532-620

Рамка светлечка со име

Highlights:

Рамка со LED светло во круг форма со име по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

Рамка светлечка со име

Highlights:

Рамка со LED светло во круг форма со име по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

Дрвена кутија со име – Barcelona

Highlights:

Нов креативен подарок. Дрвена кутија со име и LED сијалички
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Дрвена кутија со име
Материјал: Дрво

Димензии:
Висина – 250мм
Должина – 250мм
Ширина – 70мм

Дрвена кутија со име – Winnie The Pooh

Highlights:

Нов креативен подарок. Дрвена кутија со име и сијалички
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Дрвена кутија со име
Материјал: Дрво

Димензии:
Висина – 250мм
Должина – 250мм
Ширина – 70мм

Рамка со име (300х300мм)

Highlights:

Изработка на уникатни рамки за вашите најмили со име и дизајн по ваш избор
На самата рамка можете да пратите фотографија која би ја испечатиле на самото дрво.
Фотографијата може да ја менувате.
Рамката е изработена од дрво
Рамката е голема 30х30см.
За повеке информации на рамките со имиња посетете ја ФБ страна: https://www.facebook.com/pg/TP.LELEKOVI/photos/?tab=album&album_id=2003739843230938

Рамка со име и 12 фотографии (81х77см)

Highlights:

Производ: Рамка со име и 12 фотографии за вашите најмили
Материјал: Дрво пакувано во картонска кутија
Висина: 810см
Ширина: 770см
Слики: 145х95мм

Сликите може да ги пратете на Viber – 070/532-620

Рамка со име и фотографија

Highlights:

Рамка за вашите најмили со име и дизајн по ваша желба
Фотографијата може да ја менувате.

Материјал: Дрво
Димензии: 350х190мм

Рамка мече со име

Highlights:

Рамка мече со име по ваша желба и податоци на рагање

Материјал: Дрво
Димензии: 350х275мм

Рамка со име, фотографија и часовник

Highlights:

Рамка со име, фотографија и часовник по ваша желба

Материјал: Дрво

Димензии: 350х260мм

Рамка – EAT SLEEP GAME REPEAT

Highlights:

Рамка – EAT SLEEP GAME REPEAT

Материјал: Дрво

Димензии: 300х300мм

Рамка со две имиња и 4 фотографии

Highlights:

Рамка со две имиња и 4 фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво

Димензии: 290х370мм

Рамка со име и фотографии за првата година (60×57см)

Highlights:

Нов креативен-уникатен подарок. Рамка со име за првата година на вашите најмили,
со 12 фотографии за секој месец од првата година,
која ќе биде наменета на личноста на која сакате да го подарите.

Производ: Рамка со име за првата година на вашите најмили
Материјал: Дрво пакувано во картонска кутија
Висина: 600см
Ширина: 570см
Слики: 107х70мм

Сликите може да ги пратете на Viber – 070/532-620

Рамка со име од пластика

Highlights:

Изработка на уникатнa рамка за вашите најмили со име и дизајн по ваша желба
На самата рамка можете да пратите фотографија која би ја испечатиле на пластика

Материјал: Пластика

Димензии: 40х40см.

1 2
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping