fbpx

Магични

Магични

Showing all 5 results

Show:

Магична чаша со ваша фотографија

Highlights:

Израдувајте ги вашите најблиски со магичен подарок!
Керамичка термална магична чаша со висок квалитет наменета за чај или кафе.
На магичните чаши може да се печати што и да посакате.
Тоа значи дека може ваши фотографии, логоа, слики или пак некоја од сликичките со Среќа е …
На прв поглед магичните чаши се црни но со самото додавање на врела течност во нив тие побелуваат односно се појавува вашата фотографија или дизајн, исто како на сликава.

Производ: Магична чаша
Материјал: Керамична чаша пакуван во целофенски кеси
Висина: 9.5см
Ширина: ф8.2

Магична чаша со рачка срце

Highlights:

Израдувајте ги вашите најблиски со магичен подарок!
Керамичка термална магична чаша со висок квалитет наменета за чај или кафе.
На магичните чаши може да се печати што и да посакате.
Тоа значи дека може ваши фотографии, логоа, слики или пак некоја од сликичките со Среќа е …
На прв поглед магичните чаши се црни но со самото додавање на врела течност во нив тие побелуваат односно се појавува вашата фотографија или дизајн, исто како на сликава.

Производ: Магична чаша со рачка срце
Материјал: Керамична чаша пакуван во целофенски кеси
Висина: 9.5см
Ширина: ф8.2

Out Of Stock

Магична чаша стакло

Highlights:

Магична чаша стакло, на која може да се печати што и да посакате.
На Магичната чаша стакло може да ставите ваше лого или фотографија.
Максимална големина на дизајнот што може да се печати на чашата: 200х100мм.

Производ: Магична чаша стакло
Материјал: Стаклена чаша пакуван во целофенски кеси
Висина: 9.5см
Ширина: ф8.2

Подметачи за чаши

Highlights:

Подметачи за чаши печатени со ваше лого и текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 95х95мм

Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping