fbpx

Декоративни шишиња

Декоративни стаклени шишиња

Декоративни шишиња

(Showing 1 – 12 products of 34 products)

Show:

Кутија за вино Св.Никола

Highlights:

Уникатна кутија за вино печатена со Св. Нинола
Може да се печати со ваш дизајн по ваша желба со фотографии и текст во боја 

Материјал: Дрво
Димензии: 370х100мм

Новогодишна кутија за вино

Highlights:

Може да се гравира текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии:
• Висина: 400мм
• Ширина: 125мм
• Долшина: 130мм

Сет за вино

Highlights:

Сет за вино – за оние посебни моменти кои сакаме да ги поделиме и да останат запомнети со најсаканите 

Во сетот доага:
• Дрвена сталажа со слика и посвета
• 2 гравирани чаши
• Шише со вино декорирано по ваша желба  –  Изработени декорации (Кликни овде)

Стаклено декоративно шише

Highlights:

Стаклено шише
со текст гравиран и декорација по ваша желба

Димензии:
• Висина: 280мм
• Шинина: 50мм
• Должина: 140мм

500 ден 29% Off

Стаклено декоративно шише – Ајфелова Кула

Highlights:

Стаклено шише
со текст гравиран и декорација по ваша желба

Димензии:
• Висина: 330мм
• Шинина: 110мм
• Должина: 110мм

500 ден 29% Off

Стаклено декоративно шише – Буре

Highlights:

Стаклено шише
со текст гравиран и декорација по ваша желба

Димензии:
• Висина: 155мм
• Шинина: 95мм
• Должина: 95мм

500 ден 29% Off

Стаклено декоративно шише – Виолина

Highlights:

Стаклено шише во форма на виолина
со текст гравиран по ваша желба

Димензии:
• Висина: 245мм
• Шинина: 40мм
• Должина: 110мм

500 ден 29% Off

Стаклено декоративно шише – Гитара

Highlights:

Стаклено шише
со текст гравиран и декорација по ваша желба

Димензии:
• Висина: 285мм
• Шинина: 45мм
• Должина: 95мм

Стаклено декоративно шише – Елка

Highlights:

Стаклено шише
со текст гравиран и декорација по ваша желба

Димензии:
• Висина: 290мм
• Шинина: 50мм
• Должина: 110мм

500 ден 29% Off

Стаклено декоративно шише – Камион

Highlights:

Стаклено шише во форма на камион
со текст гравиран по ваша желба

Димензии:
• Висина: 60мм
• Шинина: 40мм
• Должина: 220мм

500 ден 29% Off

Стаклено декоративно шише – Копачка

Highlights:

Стаклено шише
со текст гравиран и декорација по ваша желба

Димензии:
• Висина: 70мм
• Шинина: 65мм
• Должина: 190мм

500 ден 29% Off

Стаклено декоративно шише – Крст

Highlights:

Стаклено шише
со текст гравиран и декорација по ваша желба

Димензии:
• Висина: 225мм
• Шинина: 70мм
• Должина: 125мм

500 ден 29% Off
1 2 3
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping