fbpx

Плакети - Матуранти

Плакети - Матуранти

(Showing 1 – 12 products of 21 products)

Show:

Книга со посвета

Highlights:

Книга со посвета изработена од дрво.

Димензии:50х36см

Текст и Фотографија по ваш избор.

Книга со посвета

Highlights:

Книга со посвета изработена од дрво и печатена на самото дрво.

Димензии:38х28см

Текст и Фотографија по ваш избор.

Плакета – Дрво

Highlights:

Нов креативен подарок. Плакета во форма на дрво,
Подарете совршен подарок за наставничките, професорките, воспитувачки… 

Материјал: Пластика
Димензии:
• Висина – 275мм
• Должина – 235мм
• Ширина – 75мм

Плакета – Стуетка за матуранти

Highlights:

Плакета – Стуетка за матуранти

​Текст по ваша желба

Материјал: Пластика 
Димензии: 150×65

Плакета – Стуетка за матуранти

Highlights:

Плакета – Стуетка за матуранти

​Текст по ваша желба

Материјал: Пластика 
Димензии: 150×65

Плакета – Стуетка за матуранти

Highlights:

Плакета – Стуетка за матуранти

​Текст по ваша желба

Материјал: Пластика – Дрво
Димензии:
• Висина – 155мм
• Должина – 130мм
• Ширина – 60мм

Плакета 2021 со фотографија за матурант

Highlights:

Плакета за матурант 2021 со фотографија и текст по ваша желба

Материјал: Дрво

Димензии:
• Висина: 160мм
• Должина: 240мм
• Ширина: 70мм

Плакета 2021 со фотографија за матурант

Highlights:

Плакета за матурант 2021 со фотографија и текст по ваша желба

Материјал: Дрво

Димензии:
• Висина: 160мм
• Должина: 240мм
• Ширина: 70мм

Плакета 2021 со фотографија за матурант

Highlights:

Плакета за матурант 2021 со фотографија и текст по ваша желба

Материјал: Дрво

Димензии:
• Висина: 160мм
• Должина: 240мм
• Ширина: 70мм

Плакета 2022 со фотографија за матурант

Highlights:

Плакета за матурант 2022 со фотографија и текст по ваша желба

Материјал: Дрво

Димензии:
• Висина: 160мм
• Должина: 240мм
• Ширина: 70мм

Плишена Плакета

Highlights:

Изработена со ваш текст или лого

Боја:
Црвена
Сина

Димензии:
• Висина: 165мм
• Должина: 190мм
• Ширина: 220мм

Плишена Плакета

Highlights:

Изработена со ваш текст или лого

Димензии:
• Висина: 195мм
• Должина: 195мм
• Ширина: 160мм

1 2
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping