fbpx

Valentine Day

Valentine Day

(Showing 1 – 24 products of 190 products)

Show:

Слончиња од дрво

Highlights:

Слончиња од дрво гравирани со текст по ваша желба

Димензии: 300х180мм

Уникатно Цвеќе со име за 8ми Март

Highlights:

Уникатно Цвеќе со име за 8ми Март со држач

Материјал: Дрво
Димензии: 100х190мм

3D Рамка за денот на вљубените

Highlights:

3D Рамка за денот на вљубените со диско лед светло
со текст по ваша желба
Материјал: Дрво и пластика
Димензии: 250х200мм

Плишена Плакета – Темно Плава

Highlights:

Изработена со ваш текст или лого

Бои: Црвена, Темно Плава

Димензии:
• Висина: 195мм
• Должина: 195мм
• Ширина: 160мм

Пластично Infinity со иницијали (Злато боја)

Highlights:

Пластично Infinity со иницијали (Злато боја)
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Материјал: Пластика
Димензии: 150х130мм

Фото Срце

Highlights:

Акрилен глобус проѕирен ефект со вода и лебдечки ѕвезди
Простор за вметнување 1 фотографија
оригинална идеја за подарок на вашите најмили

Материјал: Пластика
Димензија: 105х100мм
Димензии на фотографија: 90х90мм

Фото Срце

Highlights:

Акрилен глобус проѕирен ефект со вода и лебдечки ѕвезди
Простор за вметнување 1 фотографија
оригинална идеја за подарок на вашите најмили

Материјал: Пластика
Димензија: 105х100мм
Димензии на фотографија: 100х80мм

Фото Топка – со златни топчиња

Highlights:

Акрилен глобус проѕирен ефект со вода и лебдечки ѕвезди
Простор за вметнување 2 фотографии
оригинална идеја за подарок на вашите најмили

Материјал: Пластика
Димензија: 95х90мм
Димензии на фотографија: 65х62мм

Фото Топка – со срциња

Highlights:

Акрилен глобус проѕирен ефект со вода и лебдечки ѕвезди
Простор за вметнување 2 фотографии
оригинална идеја за подарок на вашите најмили

Материјал: Пластика
Димензија: 95х90мм
Димензии на фотографија: 65х62мм

Фото Топка – со топчиња

Highlights:

Акрилен глобус проѕирен ефект со вода и лебдечки ѕвезди
Простор за вметнување 2 фотографии
оригинална идеја за подарок на вашите најмили

Материјал: Пластика
Димензија: 95х90мм
Димензии на фотографија: 65х62мм

Фото Топка – со звезди

Highlights:

Акрилен глобус проѕирен ефект со вода и лебдечки ѕвезди
Простор за вметнување 2 фотографии
оригинална идеја за подарок на вашите најмили

Материјал: Пластика
Димензија: 95х90мм
Димензии на фотографија: 65х62мм

Срце и Клуч Привезок

Highlights:

Срце и Клуч Привезок гравиран на дрво

Димензии: 75х40мм
Срце: 45х40мм
Клуч: 52х30мм

Плишена Плакета – Црвена

Highlights:

Изработена со ваш текст или лого

Бои: Црвена, Темно Плава

Димензии:
• Висина: 195мм
• Должина: 195мм
• Ширина: 160мм

Срце рамка гравирана

Highlights:

Срце рамка гравирана со текст и фотографија по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 200х200мм.
Димензии по ваша желба контактирајте не на следниот број 070/532-620

Ланче од нераѓосувачки медицински челик со име

Highlights:

Ланче со име по ваша желба

Материјал: Нераѓосувачки медицински челик

Уникатен часовник со 3 фотографии

Highlights:

Уникатен часовник за вашите сакани
Со имиња и 3 фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 370х270мм

Украс – Happy Valentine Day

Highlights:

Украс – Happy Valentine Day
гравирана со текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 240х250мм

Украс – Среќна годишнина од брак

Highlights:

Украс – Среќна годишнина од брак
гравирана со текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 240х250мм

Украс со име – Infinity од Дрво

Highlights:

Нов креативен подарок. Украс со име – Infinity
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Производ: Украс со име – Infinity
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси.
Димензии: 245х100мм

Украс – Среќна годишнина од брак

Highlights:

Украс – Среќна годишнина од брак
гравирана со текст по ваша желба

Материјал: Пластика
Димензии: 240х250мм

Слончиња од дрво

Highlights:

Слончиња од дрво гравирани со текст по ваша желба

Димензии: 220х220мм

Ланче од нераѓосувачки медицински челик со име

Highlights:

Ланче со име по ваша желба

Материјал: Нераѓосувачки медицински челик

1 2 3 7 8
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping