fbpx
со часовник

Showing all 2 results

Show:

Рамка со четири имиња со часовник (290х410мм)

Highlights:

Изработка на уникатни рамки за вашите најмили со четири имиња и дизајн по ваш избор
На самата рамка можете да пратите фотографија која би ја испечатиле на самото дрво.
Фотографијата може да ја менувате.
Рамката е изработена од дрво
Рамката е голема 30х40см.
За повеке информации на рамките со имиња посетете ја ФБ страна: https://www.facebook.com/pg/TP.LELEKOVI/photos/?tab=album&album_id=2003739843230938

Рамка со три имиња со часовник (290х410мм)

Highlights:

Изработка на уникатни рамки за вашите најмили со три имиња и дизајн по ваш избор
На самата рамка можете да пратите фотографија која би ја испечатиле на самото дрво.
Фотографијата може да ја менувате.
Рамката е изработена од дрво
Рамката е голема 30х40см.
За повеке информации на рамките со имиња посетете ја ФБ страна: https://www.facebook.com/pg/TP.LELEKOVI/photos/?tab=album&album_id=2003739843230938

Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping