fbpx

Стаклени

Стаклени

Showing all 9 results

Show:

Кригла за пиво (пескарено стакло)

Highlights:

Пескарена кригла, на која може да се печати што и да посакате.
Тоа значи, дека може Ваши фотографии, логоа и разни дизајн

Висина на криглата: 150 мм
Ширина: 80 мм
Максимална големина на дизајнот што може да се печати на криглата: 200х100 мм

Кригла за пиво (Проѕирна стакло)

Highlights:

Проѕирна кригла, на која може да се печати што и да посакате.
Тоа значи, дека може Ваши фотографии, логоа и разни дизајн

Висина на криглата: 150 мм
Ширина: 80 мм
Максимална големина на дизајнот што може да се печати на криглата: 200х100 мм

Out Of Stock

Кригла Македонија на Европско

Highlights:

Проѕирна кригла со фотографија по ваша желба

КРИГЛА МАКЕДОНИЈА НА ЕВРОПСКО

Out Of Stock

Магична чаша стакло

Highlights:

Магична чаша стакло, на која може да се печати што и да посакате.
На Магичната чаша стакло може да ставите ваше лого или фотографија.
Максимална големина на дизајнот што може да се печати на чашата: 200х100мм.

Производ: Магична чаша стакло
Материјал: Стаклена чаша пакуван во целофенски кеси
Висина: 9.5см
Ширина: ф8.2

Подметачи за чаши

Highlights:

Подметачи за чаши печатени со ваше лого и текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 95х95мм

Out Of Stock

Стаклена чаша (проѕирна)

Highlights:

Стаклена чаша (проѕирна), на која може да се печати што и да посакате.
На Стаклената чаша може да ставите ваше лого или фотографија.
Максимална големина на дизајнот што може да се печати на чашата: 210х100мм

Производ: Стаклена чаша (проѕирна)
Материјал: Стаклена чаша пакуван во целофенски кеси
Висина: 9.5см
Ширина: ф8.2

Стаклена чаша мат

Highlights:

Стаклена чаша Стаклена чаша мат, на која може да се печати што и да посакате.
На Стаклената чаша може да ставите ваше лого или фотографија.
Максимална големина на дизајнот што може да се печати на чашата: 210х100мм

Производ: Стаклена чаша мат
Материјал: Стакло
Висина: 9.5см
Ширина: ф8.2

Чаша стаклена, мат со обоено дно (Розева)

Highlights:

Чаша стаклена, мат со обоено дно pозева
со фотографија и текст по ваша желба

Висина – 150мм

Чаша стаклена, мат со обоено дно (светло сина)

Highlights:

Чаша стаклена, мат со обоено дно светло сина
со фотографија и текст по ваша желба

Висина – 150мм

Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping