fbpx

Рамка со 12 фотографии

Рамка со 12 фотографии

Showing all 6 results

Show:

Рамка со име и фотографии за првата година (68×66см)

Highlights:

Рамка со име за првата година на вашите најмили,
со 12 фотографии за секој месец од првата година,
која ќе биде наменета на личноста на која сакате да го подарите.

Производ: Рамка со име за првата година на вашите најмили
Материјал: Дрво
Висина: 680см
Ширина: 660см
Слики: 110х110мм

Сликите може да ги пратете на Viber – 070/532-620

Рамка со име и 12 фотографии (81х77см)

Highlights:

Производ: Рамка со име и 12 фотографии за вашите најмили
Материјал: Дрво пакувано во картонска кутија
Висина: 810см
Ширина: 770см
Слики: 145х95мм

Сликите може да ги пратете на Viber – 070/532-620

Рамка со име и фотографии за првата година (60×57см)

Highlights:

Нов креативен-уникатен подарок. Рамка со име за првата година на вашите најмили,
со 12 фотографии за секој месец од првата година,
која ќе биде наменета на личноста на која сакате да го подарите.

Производ: Рамка со име за првата година на вашите најмили
Материјал: Дрво пакувано во картонска кутија
Висина: 600см
Ширина: 570см
Слики: 107х70мм

Сликите може да ги пратете на Viber – 070/532-620

Рамка со име и фотографии за првата година (81х77см)

Highlights:

Нов креативен-уникатен подарок. Рамка со име за првата година на вашите најмили,
со 12 фотографии за секој месец од првата година,
која ќе биде наменета на личноста на која сакате да го подарите.

Производ: Рамка со име за првата година на вашите најмили
Материјал: Дрво пакувано во картонска кутија
Висина: 810см
Ширина: 770см
Слики: 145х95мм

Сликите може да ги пратете на Viber – 070/532-620

Рамка My First Year (56x33cm)

Highlights:

Рамка со име за првата година на вашите најмили,
со 13 фотографии за секој месец од првата година,
која ќе биде наменета на личноста на која сакате да го подарите.
Фотографиите се испечатени на самото дрво!

Производ: Рамка со име за првата година на вашите најмили
Материјал: Дрво пакувано во картонска кутија
Висина: 330мм
Ширина: 560мм
Дебелина: 10мм
Малите слики: 60х80мм
Големата слика: 100х130мм

Сликите може да ги пратете на Viber – 070/532-620

Рамка со име за првата година на вашите најмили

Highlights:

Нов креативен-уникатен подарок. Рамка со име за првата година на вашите најмили,
со 12 фотографии за секој месец од првата година,
која ќе биде наменета на личноста на која сакате да го подарите.
Фотографиите се испечатени на самото дрво!

Производ: Рамка со име за првата година на вашите најмили
Материјал: Дрво пакувано во картонска кутија
Висина: 400см
Ширина: 500см
Дебелина: 10мм
Малите слики: 70х100мм
Големата слика: 150х150мм

Сликите може да ги пратете на Viber – 070/532-620

Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping