fbpx

Стаклени рамки

Стаклени рамки

Showing all 5 results

Show:

Изработка на секаков вид чаши

Highlights:

Изработка на секаков вид на чаши со ваш дизајн за вашите свечености

Стаклена Рамка (18х23см)

Highlights:

Стаклена Рамка
Може фотографии и текст по ваша желба.

Материјал: Стакло пакуван во целофенски кеси.
Димензии: 200х300мм
Дебелина: 10мм

Стаклена Рамка (26х18см)

Highlights:

Стаклена Рамка
Фотографијата е испечатена на Стакло 4мм дебелина. Може фотографии и текст по ваша желба.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Стаклена Рамка
Материјал: Стакло пакуван во целофенски кеси.
Димензии: 260х180мм
Дебелина: 4,5

Стаклен часовник со рамка огледало

Highlights:

Стаклен часовник со рамка огледало
Фотографијата е испечатена на Стакло. Може фотографии и текст по ваша желба.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Стаклен часовник со рамка огледало
Материјал: Стакло пакуван во целофенски кеси.
Димензии: 200х200мм
Дебелина: 5

Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping