fbpx

Сите производи

Сите производи

(Showing 1 – 24 products of 1359 products)

Show:

Медали

Highlights:

Гравирање Медали со дизајн и форма по ваша желба

Материјал: Пластика
Димензии: 70х70мм

Фигура женско

Highlights:

Фигура женско изработена по ваша желба 

Материјал: Дрво

Димензии: 250х150мм

Таблички огледало пластика

Highlights:

Табличка со дизајн по ваша желба

Материјал: Пластика сива – огледало
Димензии: 150х150мм

А4 Папки за благодарници – Црвена

Highlights:

А4 Папки за благодарници, дипломи, свидетелства и слично

Бои Црвена, Плава

 

Уникатни топери за торти со име

Highlights:

Уникатни Топери за торти со име

Одберете уникатен украс за торта за вашите свечености изработен со висок квалитет.

Украсот може да биде со омилениот лик (или јунак) и име на славеникот или (вашето дете)

Украсот е изработен од пластика и е водоотпорен.

400 ден 20% Off

Табличка со уличен број (200х300мм) црвена

Highlights:

Табличка со уличен број

Изработен од Лим

Димензии: 200х300мм

Уникатна рамка со 3 фотографии (41×67см)

Highlights:

Уникатна рамка текст и 3 фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 410×670мм

Димензии на фотографија: 175х125мм

Слончиња од дрво

Highlights:

Слончиња од дрво гравирани со текст по ваша желба

Димензии: 300х180мм

Закачалка за медали

Highlights:

Закачалка за медали 

Материјал: Дрво
Димензии: 400х200мм

Часовник за ловец – Пензионирање

Highlights:

Часовник со лого и дизајн по ваша желба

Материјал: Дрво

Димензии: 300х300мм

Рамка Часовник Багер – Пензионирање

Highlights:

Рамкa Часовник круг
Може фотографии и текст по ваша желба.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок !!!

Производ: Часовник круг
Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

700 ден 13% Off

Стаклено декоративно шише – Чутурка со 6 чоканчиња и држач

Highlights:

Стаклено декоративно шише – Чутурка со 6 чоканчиња и држач
со гравирана икона на дрво по ваша желба

Димензии:
• Висина: 205мм
• Шинина: 280мм
• Должина: 180мм

Ева Пена Привезоци

Highlights:

Ева Пена Привезоци со дизајн по ваша желба

Материјал: Ева Пена
Димензија: 60х30мм

Уникатни топери за торти – злато огледало боја

Highlights:

Уникатни топери за торти

Одберете уникатен украс за торта за вашите свечености изработен со висок квалитет.

Украсот е изработен од пластика и е водоотпорен.

Држач за 3 јајца со крст Исус Христос

Highlights:

Држач за 3 јајца со крст Исус Христос

Материјал: Дрво
Димензии:
• Висина: 200мм
• Ширина: 180мм
• Должна: 180мм

Стаклена Чутурка со дизајн по ваша желба

Highlights:

Стаклено декоративно шише – Чутурка со лого и дизајн по ваша желба

Димензии:
• Висина: 205мм
• Шинина: 55мм
• Должина: 155мм

Уникатна рамка срце 50х30см

Highlights:

Уникатна рамка со слика и текст и боја по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 500х300мм

Магнети за вашите најмили

Highlights:

Магенти за вашите најмили со уникатен дизајн

Материјал: Дрво

Димензија:
• Срце 75х65мм
• Правоаголен 85х55мм

За количина контактирајте не на Viber или јавете се на 070/532-620

Печатење Стаклена Пепелара

Highlights:

Печатење Стаклена Пепелара со дизајн по ваша желба

Материјал: Стакло

Печатење чаша за узо сет 6 чаши

Highlights:

Печатење чаша за узо со дизајн по ваша желба

Материјал: Стакло

Печатење чоканче за ракија

Highlights:

Печатење чоканче за ракија со дизајн по ваша желба

Материјал: Стакло

Печатење маици на кратки ракави

Highlights:

Печатење на сите видови маици (машки и женски).

Може да се печати текст, лого или фотографија по ваша желба.

За печатење на маица контактирајте не на следниот број 070/532-620
цените се различни според дизајнот затоа не се наведени цени.

Печатење маици на кратки ракави

Highlights:

Печатење на сите видови маици (машки и женски).

Може да се печати текст, лого или фотографија по ваша желба.

За печатење на маица контактирајте не на следниот број 070/532-620
цените се различни според дизајнот затоа не се наведени цени.

1 2 3 56 57
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping