Ласерско Гравирање ви нуди високо квалитетни и уникатни изработки по ваш дизајн.

Гравираме Метали и Неметали.

Во Ласерско Гравирање Лелекови имаме целосно заокружен производстен процес, што значи дека со сопствен стручен кадар и висока техничка опременост во целост ги изработуваме финалните производи почнувајќи од изработка на дизајнот па се до завршната контрола и пакување на производот.