fbpx

8ми Март

8ми Март

(Showing 1 – 24 products of 122 products)

Show:

Слончиња од дрво

Highlights:

Слончиња од дрво гравирани со текст по ваша желба

Димензии: 300х180мм

Рамка со часовник за 8ми Март

Highlights:

Рамка со 2 фотографии и часовник со текст по ваша желба
посветена за 8ми Март

Материјал: Дрво
Димензии: 250х300мм

Даска за месо (205×300мм)

Highlights:

Даска за месо печатена по ваша желба

Производ: Даска за месо 
Материјал: Дрво
Димензии: 205×300мм
Дебелина: 20мм

400 ден 20% Off

Плакета Рамка за 8ми Март со фотографии

Highlights:

Плакета рамка за 8ми Март со текст и фотографии по ваша желба
Материјал: Дрво и пластика
Димензии: 300х300мм

Плакета Рамка за 8ми Март

Highlights:

Плакета рамка за 8ми Март со текст по ваша желба
Материјал: Дрво
Димензии: 250х250мм

Уникатно Цвеќе со име за 8ми Март

Highlights:

Уникатно Цвеќе со име за 8ми Март со држач

Материјал: Дрво
Димензии: 100х190мм

Плишена Плакета – Темно Плава

Highlights:

Изработена со ваш текст или лого

Бои: Црвена, Темно Плава

Димензии:
• Висина: 195мм
• Должина: 195мм
• Ширина: 160мм

Пластично Infinity со иницијали (Злато боја)

Highlights:

Пластично Infinity со иницијали (Злато боја)
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Материјал: Пластика
Димензии: 150х130мм

Срце и Клуч Привезок

Highlights:

Срце и Клуч Привезок гравиран на дрво

Димензии: 75х40мм
Срце: 45х40мм
Клуч: 52х30мм

Гравирана даска за месо (370×175мм)

Highlights:

Гравирана даска за месо со текст и лого по ваша желба

Производ: Даска за месо 
Материјал: Дрво – Бука пакуван во целофенски кеси
Димензии: 370×175мм
Дебелина: 20мм

Уникатна рамка

Highlights:

Рамка со фотографија и текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 200х200мм
Димензија на фотографија: 158х108мм

Плишена Плакета – Црвена

Highlights:

Изработена со ваш текст или лого

Бои: Црвена, Темно Плава

Димензии:
• Висина: 195мм
• Должина: 195мм
• Ширина: 160мм

Уникатна рамка срце

Highlights:

Уникатна рамка со текст по ваша желба

Димензии на рамка: 220х215см
Димензии на цвеќе: 185х50мм

Срце рамка гравирана

Highlights:

Срце рамка гравирана со текст и фотографија по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 200х200мм.
Димензии по ваша желба контактирајте не на следниот број 070/532-620

Даска за месо (205×300мм)

Highlights:

Даска за месо печатена по ваша желба

Производ: Даска за месо 
Материјал: Дрво
Димензии: 205×300мм
Дебелина: 20мм

400 ден 20% Off

Даска за месо со фотографија (205×300мм)

Highlights:

Даска за месо печатена со фотографија и текст по ваша желба

Производ: Даска за месо 
Материјал: Дрво
Димензии: 205×300мм
Дебелина: 20мм

400 ден 20% Off

Украс со име – Infinity од Дрво

Highlights:

Нов креативен подарок. Украс со име – Infinity
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Производ: Украс со име – Infinity
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси.
Димензии: 245х100мм

Украс – Среќна годишнина од брак

Highlights:

Украс – Среќна годишнина од брак
гравирана со текст по ваша желба

Материјал: Пластика
Димензии: 240х250мм

Слончиња од дрво

Highlights:

Слончиња од дрво гравирани со текст по ваша желба

Димензии: 220х220мм

Плакета за 8ми Март

Highlights:

Уникатна плакета за 8ми Март со текст по ваша желба

Материјал: Пластика 6мм
Димензии: 220х150мм

Чаша со ваша фотографија

Highlights:

На чаша може да се испечати фотографија
или лого со текст по ваша желба.

Производ: Чаша
Материјал: Керамична чаша пакуван во целофенски кеси
Висина: 9.5см
Ширина: ф8.2

Рамка за 8ми март со фотографија

Highlights:

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Материјал: Дрво
Димензии: 270×200мм

Чаша со ваша фотографија

Highlights:

На чаша може да се испечати фотографија
или лого со текст по ваша желба.

Производ: Чаша
Материјал: Керамична чаша пакуван во целофенски кеси
Висина: 9.5см
Ширина: ф8.2

1 2 3 5 6
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping