fbpx

Најнови производи

Медали

Highlights:

Гравирање Медали со дизајн и форма по ваша желба

Материјал: Пластика
Димензии: 70х70мм

Фигура женско

Highlights:

Фигура женско изработена по ваша желба 

Материјал: Дрво

Димензии: 250х150мм

Таблички огледало пластика

Highlights:

Табличка со дизајн по ваша желба

Материјал: Пластика сива – огледало
Димензии: 150х150мм

А4 Папки за благодарници – Црвена

Highlights:

А4 Папки за благодарници, дипломи, свидетелства и слично

Бои Црвена, Плава

 

Уникатни топери за торти со име

Highlights:

Уникатни Топери за торти со име

Одберете уникатен украс за торта за вашите свечености изработен со висок квалитет.

Украсот може да биде со омилениот лик (или јунак) и име на славеникот или (вашето дете)

Украсот е изработен од пластика и е водоотпорен.

400 ден 20% Off

Табличка со уличен број (200х300мм) црвена

Highlights:

Табличка со уличен број

Изработен од Лим

Димензии: 200х300мм

Уникатна рамка со 3 фотографии (41×67см)

Highlights:

Уникатна рамка текст и 3 фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 410×670мм

Димензии на фотографија: 175х125мм

Слончиња од дрво

Highlights:

Слончиња од дрво гравирани со текст по ваша желба

Димензии: 300х180мм

Закачалка за медали

Highlights:

Закачалка за медали 

Материјал: Дрво
Димензии: 400х200мм

Часовник за ловец – Пензионирање

Highlights:

Часовник со лого и дизајн по ваша желба

Материјал: Дрво

Димензии: 300х300мм

Рамка Часовник Багер – Пензионирање

Highlights:

Рамкa Часовник круг
Може фотографии и текст по ваша желба.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок !!!

Производ: Часовник круг
Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

700 ден 13% Off

Стаклено декоративно шише – Чутурка со 6 чоканчиња и држач

Highlights:

Стаклено декоративно шише – Чутурка со 6 чоканчиња и држач
со гравирана икона на дрво по ваша желба

Димензии:
• Висина: 205мм
• Шинина: 280мм
• Должина: 180мм

Scroll To Top
Close
Close
Почетна
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping