fbpx

Визит карти

Визит карти

Showing all 3 results

Show:

PVC Транспарентни Визит Карти

Highlights:

Визит карти за реклама на вашиот бизнис со ваше лого и текст

Димензии: 90х55мм

За печатење визит карти контактирајте не на следниот број 070/532-620
цените се различни според дизајнот и количината, затоа не се наведени цени.

PVC Визит Карти

Highlights:

Визит карти за реклама на вашиот бизнис со ваше лого и текст

Може да биде обработена еднострано и двострано

Димензии: 90х55мм

За печатење визит карти контактирајте не на следниот број 070/532-620
цените се различни според дизајнот и количината, затоа не се наведени цени.

Визит Карти – Колор

Highlights:

Визит карти за реклама на вашиот бизнис со ваше лого и текст

Може да биде обработена еднострано и двострано

Димензии: 90х55мм

За печатење визит карти контактирајте не на следниот број 070/532-620
цените се различни според дизајнот и количината, затоа не се наведени цени.

Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping