fbpx

Велигденски изработки

Велигденски изработки

(Showing 1 – 12 products of 47 products)

Show:

Happy Easter – Украс за на врата

Highlights:

Happy Easter – Украс за на врата
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Happy Easter – Украс за на врата
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси
Димензии: 200х245мм

Велигденска даска за месо (275×115мм)

Highlights:

Креативен-уаникатен подарок.
На даската за месо може да се гравира и да се печати посвета по ваш избор на фотографија и текст за 8март, родендени и за други свечени денови.

Производ: Даска за месо 
Материјал: Дрво – Бука пакуван во целофенски кеси
Димензии: 275×115мм
Дебелина: 20мм

Велигденска даска за месо (370×175мм)

Highlights:

Креативен-уаникатен подарок.
На даската за месо може да се гравира и да се печати посвета по ваш избор на фотографија и текст за 8март, родендени и за други свечени денови.

Производ: Даска за месо 
Материјал: Дрво – Бука пакуван во целофенски кеси
Димензии: 370×175мм
Дебелина: 20мм

Велигденска перница со ваша фотографија

Highlights:

Велигденска перница со фотографија и текст по ваша желба

Димензии: 400х400мм

Велигденска сталажа за 17 јајца (41х25см)

Highlights:

Велигденска сталажа. Испечатен на самото дрво.
Купете и разубавете го вашиот дом со уникатна сталажа за велигденски јајца!!!

Производ: Велигденска сталажа за 17 јајца
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси.

Димензии:
• Висина: 410мм
• Ширина: 250мм
• Должина: 250мм

Велигденска Чаша

Highlights:

На чаша може да се испечати фотографија
и текст по ваша желба.

Производ: Чаша
Материјал: Керамична чаша
Висина: 9.5см
Ширина: ф8.2

Велигденски држач за 16 јајца

Highlights:

Материјал: Дрво

Димензии:
• Висина: 220мм
• Должина: 220мм
• Ширина: 220мм

Велигденски држач за јајце украс

Highlights:

Држач за јајце

Материјал: Дрво
Димензии:
• Висина: 100мм
• Должина: 150мм
• Ширина:105мм

Велигденски магнет

Highlights:

Велигденски Магнет печатен на самото дрво.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Велигденски Магнет
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси.
Димензии: 70х95мм.

Велигденски Магнет со Зајчиња

Highlights:

Велигденски Магнет со Зајчиња печатен на самото дрво.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Велигденски Магнет со Зајчиња.
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси.
Димензии: 85х80мм.

Велигденски украс

Highlights:

Велигденски украс гравирано на дрво со држач за јајца

Материјал: Дрво – 4мм
Димензии:
• Висина: 165мм
• Должина: 205мм
• Ширина: 80мм

Велигденски украс

Highlights:

Материјал: Дрво

Димензии: 
• Висина: 180мм
• Должина: 170мм
• Ширина: 170мм

1 2 3 4
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping