fbpx
Табли

(Showing 1 – 24 products of 28 products)

Show:

Таблички огледало пластика

Highlights:

Табличка со дизајн по ваша желба

Материјал: Пластика сива – огледало
Димензии: 150х150мм

Табличка со уличен број (200х300мм) црвена

Highlights:

Табличка со уличен број

Изработен од Лим

Димензии: 200х300мм

Палка Стоп Полиција

Highlights:

Палка Стоп Полиција

Материјал: Пластика

Димензија: 130х320мм

Табличка со уличен број (200х300мм)

Highlights:

Табличка со уличен број

Изработен од Лим

Димензии: 200х300мм

Табличка гравирана со уличен број 30х25см

Highlights:

Табличка со уличен број

Материјал: Пластика
Димензии: 300х250мм

Димензии по ваша желба контактирајте не на следниот број 070/532-620

Метална табличка 15×20см

Highlights:

Метална табличка 15×20см изработена по ваша желба
Материјал: Метал – Лим обложен со PVC

Метална табличка гравирана со уличен број 20х30см

Highlights:

Табличка со уличен број

Материјал: Лим
Димензии: 200х300мм

Димензии по ваша желба контактирајте не на следниот број 070/532-620

Табличка – Отворено, Затворено

Highlights:

Табличка – Отворено, Затворено со дизајн по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 300х150см

Табличка (не паркирај) 20х30см

Highlights:

Табличка Забрането Паркиранје

Материјал: Лим
Димензии: 200х300мм

Димензии по ваша желба контактирајте не на следниот број 070/532-620

Метални таблички 52×11см

Highlights:

Материјал: Метал – Лим обложен со PVC
Димензии: 520х110мм

Изложна табла (90х70см)

Highlights:

Изложна табла со текст или лого по ваша желба

Материјал: Пластика
Димензија: 90х70см

Метални таблички 380х100мм

Highlights:

Материјал: Метал – Лим обложен со PVC
Димензии: 380х100мм

Табличка Baby on board со име

Highlights:

Табличка Baby on board со име

Материјал: Пластика

Димензии: 100х200мм

Табличка за врата

Highlights:

Нови модели

Табличка за врата
Изработена од пластика – плексиглас 
Изработка на среберо и злато боја со текст по ваша желба

Табличка за врата од дрво

Highlights:

Табличка за врата

Изработена од дрво – 6мм

Димензии: 100х95мм

Таблички за вашата венчавка

Highlights:

Таблички за вашата венчавка може да се печати што и да посакате.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Материјал: Лим
Димензии: 51х11см

Табличка за секаков вид на свечености

Highlights:

Табличка за секаков вид на свечености испечатена со ваш дизај, текст, фотографија или лого.

Изработена од пластика

Димензии: 200х225мм

Табличка Забрането Паркирање

Highlights:

Табличка Забрането Паркиранје

Изработено-печатено на пластика водоотпорно

Димензии: 150х200мм, 200х250мм, 200х300мм

Димензии по ваша желба контактирајте не на следниот број 070/532-620

Фудбалски Значки

Highlights:

Фудбалски Значки печатени на дрво

Real Madrid – 190×265мм
Barcelona – 200×200мм
Parizan – 200×235мм
Juventus – 155×190мм

Табличка за куче

Highlights:

Производ: Табличка за куче.
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси
Димензии: 100х80мм

Табличка – Пази! Високи напон – опасно по шивот

Highlights:

Табличка – Пази! Високи напон – опасно по живот

Изработен од пластика – плексиглас

Димензии по ваша желба контактирајте не на следниот број 070/532-620

Табличка – Пази Куче

Highlights:

Табличка – Пази Куче

Изработена од лим

Димензии: 150х200мм, 200х250мм, 200х300мм

Димензии по ваша желба контактирајте не на следниот број 070/532-620

Табличка – WC

Highlights:

Табличка – WC

Изработен од пластика – плексиглас

Изработка на среберо и злато боја 

Димензии: 100х150мм, 130х200мм, 160х250мм

Димензии по ваша желба контактирајте не на следниот број 070/532-620

Табличка – Објектот е под видео надзор

Highlights:

Табличка – Објектот е под видео надзор

Изработен од лим со пвц ламинација

Димензии: 150х200мм, 200х250мм, 200х300мм

Димензии по ваша желба контактирајте не на следниот број 070/532-620

1 2
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping