fbpx
Дрвени

(Showing 1 – 12 products of 13 products)

Show:

Гравирани Дрвени Привезоци

Highlights:

Гравирани Дрвени Привезоци

Може да се гравира лого или текст по ваша желба

Димензии:35х47мм

Дрвен привезок

Highlights:

Привезокот е изработен од високо квалитетно дрво.
Може да биде обработен од двете страни
Цената е за готов-изгравиран производ 

Димензии: 45×45мм

Дрвен Привезок

Highlights:

Гравирани привезоци со ваш дизајн

Материјал: Дрво

Димезнии: 70х40мм

Привезок Дрвен со дива свиња

Highlights:

Привезок Дрвен со дива свиња
Гравирано по ваша желба со ваш текст

Димензии: 60х40мм – Дебелина: 3мм

Привезок дрвена буква

Highlights:

Привезок изработен од дрво гравиран по ваша желба.

Димензии: 45х33мм

Привезок Дрвена Слагалица

Highlights:

Привезок Слагалица се крши на два дела

Изработен од дрво 

Димензии: 65х45мм

Привезок за милениче

Highlights:

Привезок за милениче гравиран со текст по ваша желба

Метеријал: Дрво

Димензии – 30х20мм

Привезок Срце

Highlights:

Привезокот срце е изработен од високо квалитетно дрво.

Best Friend – Димензии – 48х45

Те Сакам – Димензии – 48х45

I Love You – Димензии – 48х45

Уникатен Дрвен Привезок

Highlights:

Гравирани привезоци со ваш дизајн

Материјал: Дрво

Димезнии: 45х55мм

Уникатен Дрвен Привезок

Highlights:

Гравирани привезоци со ваш дизајн

Материјал: Дрво

Уникатен Дрвен Привезок

Highlights:

Дрвен привезок графиран со текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димезнии: 30х45мм

Уникатен дрвен привезок со ваше лого

Highlights:

Привезокот е изработен од високо квалитетно дрво. Обработен и изгравиран со ваше лого.
Може да биде обработен од двете страни

Димензии: 45×45мм

1 2
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping