fbpx

Рамки за деца со име

Рамки за деца со име

(Showing 1 – 12 products of 131 products)

Show:

Дрвена кутија со име

Highlights:

Нов креативен подарок. Дрвена кутија со име и сијалички
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Дрвена кутија со име
Материјал: Дрво

Димензии:
Висина – 250мм
Ширина – 250мм
Дебелина – 70мм

Дрвена кутија со име

Highlights:

Нов креативен подарок. Дрвена кутија со име и сијалички
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Дрвена кутија со име
Материјал: Дрво

Димензии:
Висина – 250мм
Ширина – 250мм
Дебелина – 70мм

Дрвена кутија со име – Barcelona

Highlights:

Нов креативен подарок. Дрвена кутија со име и LED сијалички
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Дрвена кутија со име
Материјал: Дрво

Димензии:
Висина – 250мм
Должина – 250мм
Ширина – 70мм

Дрвена кутија со име – Minnie Mouse

Highlights:

Нов креативен подарок. Дрвена кутија со име и сијалички
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Дрвена кутија со име
Материјал: Дрво

Димензии:
Висина – 250мм
Должина – 250мм
Ширина – 70мм

Дрвена кутија со име – Spiderman

Highlights:

Нов креативен подарок. Дрвена кутија со име и сијалички
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Дрвена кутија со име
Материјал: Дрво

Димензии:
Висина – 250мм
Должина – 250мм
Ширина – 70мм

Дрвена кутија со име – Winnie The Pooh

Highlights:

Нов креативен подарок. Дрвена кутија со име и сијалички
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Дрвена кутија со име
Материјал: Дрво

Димензии:
Висина – 250мм
Должина – 250мм
Ширина – 70мм

Дрвена рамка со име

Highlights:

Рамка со име за вашите најмили

Материјал: Дрво
Димензии: 

Рамка – EAT SLEEP GAME REPEAT

Highlights:

Рамка – EAT SLEEP GAME REPEAT

Материјал: Дрво

Димензии: 300х300мм

Рамка My First Year (56x33cm)

Highlights:

Рамка со име за првата година на вашите најмили,
со 13 фотографии за секој месец од првата година,
која ќе биде наменета на личноста на која сакате да го подарите.
Фотографиите се испечатени на самото дрво!

Производ: Рамка со име за првата година на вашите најмили
Материјал: Дрво пакувано во картонска кутија
Висина: 330мм
Ширина: 560мм
Дебелина: 10мм
Малите слики: 60х80мм
Големата слика: 100х130мм

Сликите може да ги пратете на Viber – 070/532-620

Рамка мече со име

Highlights:

Рамка мече со име по ваша желба и податоци на рагање

Материјал: Дрво
Димензии: 350х275мм

650 ден 19% Off

Рамка светлечка со име

Highlights:

Рамка со LED светло во круг форма со име по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

Рамка светлечка со име

Highlights:

Рамка со LED светло во круг форма со име по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

1 2 3 10 11
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping