fbpx
Дрвени

(Showing 1 – 12 products of 14 products)

Show:

Велигденски магнет

Highlights:

Велигденски Магнет печатен на самото дрво.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Велигденски Магнет
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси.
Димензии: 70х95мм.

Велигденски Магнет со Зајчиња

Highlights:

Велигденски Магнет со Зајчиња печатен на самото дрво.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Велигденски Магнет со Зајчиња.
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси.
Димензии: 85х80мм.

Велигденско Зајче магнет

Highlights:

Велигденско Зајче магнет печатен на самото дрво.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Велигденско Зајче магнет.
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси.
Димензии: 100х75мм.

Магнет во форма на даска за месо

Highlights:

Магнет во форма на даска за месо печатени по ваша желба.

Материјал: Дрво
Димензии: 55х100мм

Магнет Дрвен Македонија

Highlights:

Наведете кој магнет го сакате
Магнет со дизајн по ваша желба
Изработен е од дрво
Гравирани и печатени во секаков вид на форма

Магнет Играорци: Димензии – 65х115мм – Печатен
Магнет Александар: Димензии – 80×65мм – Гравиран
Магнет Македонија: Димензии – 100х80мм – Печатен

Магнет со ваша фотографија и ваш дизајн

Highlights:

Магнети со фотографија по ваша желба, на кој може да се печати што и да посакате.
Фотографијата е испечатена на самото дрво во форма по ваш избор.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Магнет со ваша фотографија и ваш дизајн
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси
Димензии: 82х76мм

Магнети од анимирани филмови

Highlights:

Наведете кој магнет го сакате
Магнет со дизајн по ваша желба
Изработен е од дрво

Магнет Hello Kitty: Димензии – 70х100мм
Магнет Minions: Димензии – 80×120мм
Магнет Dora: Димензии – 90х75мм

Магнети покани за родендени

Highlights:

Магнети покани за родендени по ваша желба, на кој може да се печати што и да посакате.
Испечатени на самото дрво во форма.
Изненадете ги вашите најмили со интересен роденденски уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Магнети покани за родендени
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси
Димензии: 80х140мм

Магнети покани за родендени

Highlights:

Магнети покани за родендени по ваша желба, на кој може да се печати што и да посакате.
Испечатени на самото дрво во форма.
Изненадете ги вашите најмили со интересен роденденски уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Магнети покани за родендени
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси
Димензии: 80х140мм

Магнети со фудбалски клубови

Highlights:

Магнет со дизајн по ваша желба
Изработен е од дрво
Гравирани и печатени во секаков вид на форма

Магнет Барселона: Димензии –  60х55мм
Магнет Челза: Димензии – 60×60мм
Магнет Реал Мадрид: Димензии – 53х75мм
Магнет Манчестер Унитед: Димензии – 60х60мм
Магнет Рк Вардар: Димензии – 48х75мм
Магнет Баер Михен: Димензии – 60х60мм

Персонализиран велигденски магнети со вашето име за вашите најмили

Highlights:

Велигденски магнети со вашето име. Испечатен на самото дрво.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Велигденски магнети со вашето име
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси.
Димензии: 140х100мм

1 2
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping