fbpx

Пластични

Пластични

Showing all 4 results

Show:

Магнет Пластичен Македонија

Highlights:

Магнет со дизајн по ваша желба
Изработен е од пластика
Македонија Магнет: Димензии – 80х60мм

Магнети со женски имиња по ваша желба

Highlights:

Магнети со име по ваша желба, на кој може да се печати име или посвета.
Името е испечатено на самото дрво во облик на срце.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Магнети со име по ваша желба
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси
Димензии: 82х76мм

Магнети со машки имиња по ваша желба

Highlights:

Магнети со име по ваша желба, на кој може да се печати име или посвета.
Името е испечатено на самото дрво во облик на срце.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Магнети со име по ваша желба
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси
Димензии: 82х76мм

Уникатен Магнет

Highlights:

Уникатен магнет правоаголен со ваша фотографија
Изработен е од пластика
Уникатен Магнет – Димензии – 85х54мм

Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping