fbpx

Привезоци

Привезоци

(Showing 1 – 24 products of 82 products)

Show:

Ева Пена Привезоци

Highlights:

Ева Пена Привезоци со дизајн по ваша желба

Материјал: Ева Пена
Димензија: 60х30мм

Привезоци пластични

Highlights:

Привезоци пластични обработени двострано
со лого и текст по ваша желба

Материјал: Пластика 
Димензии: 40х40мм

Цена за количина контактирајте не на телефон – 070/532-620
или е-маил: lasersko.g@gmail.com

Привезоци пластични

Highlights:

Привезоци пластични обработени двострано
со лого и текст по ваша желба

Материјал: Пластика 
Димензии: 40х40мм

Цена за количина контактирајте не на телефон – 070/532-620
или е-маил: lasersko.g@gmail.com

Привезоци пластични

Highlights:

Привезоци пластични обработени двострано
со лого и текст по ваша желба

Материјал: Пластика 
Димензии: 40х40мм

Цена за количина контактирајте не на телефон – 070/532-620
или е-маил: lasersko.g@gmail.com

Привезоци пластични

Highlights:

Привезоци пластични обработени двострано
со лого и текст по ваша желба

Материјал: Пластика 
Димензии: 40х40мм

Цена за количина контактирајте не на телефон – 070/532-620
или е-маил: lasersko.g@gmail.com

Привезоци пластични

Highlights:

Привезоци пластични обработени двострано
со лого и текст по ваша желба

Материјал: Пластика 
Димензии: 40х40мм

Цена за количина контактирајте не на телефон – 070/532-620
или е-маил: lasersko.g@gmail.com

Дрвен крст 100х75мм

Highlights:

Дрвен крст за во автомобил

Димензии: 100х75мм
Дебелина: 20мм

Срце и Клуч Привезок

Highlights:

Срце и Клуч Привезок гравиран на дрво

Димензии: 75х40мм
Срце: 45х40мм
Клуч: 52х30мм

Уникатни пластични привезоци

Highlights:

Уникатни пластични привезоци

Изработен од пластика водоотпорен квалитетен може да биде изработен од двете страни

За количина контактирајте не – 070/532-620

Пластичен Привезок Слагалица

Highlights:

Пластичен привезок гравиран со текст по ваша желба

Пластичен Привезок

Highlights:

Пластичен привезок гравиран со текст по ваша желба

Пластичен Привезок

Highlights:

Пластичен привезок гравиран со текст по ваша желба

Пластичен Привезок (со додаток)

Highlights:

Пластичен привезок гравиран со текст по ваша желба

Пластичен Привезок (со додаток)

Highlights:

Пластичен привезок гравиран со текст по ваша желба

Пластичен Привезок (со додаток)

Highlights:

Пластичен привезок гравиран со текст по ваша желба

Привезок за милениче

Highlights:

Привезок за милениче гравиран со текст по ваша желба

Метеријал: Дрво

Димензии – 30х20мм

Уникатен Дрвен Привезок

Highlights:

Гравирани привезоци со ваш дизајн

Материјал: Дрво

Уникатен Дрвен Привезок

Highlights:

Дрвен привезок графиран со текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димезнии: 30х45мм

Уникатна табличка за во автомобил – Valentine Day

Highlights:

Табличка за во автомобил – За денот на вљубените – Valentine Day
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Материјал: Пластика
Димензии: 100х100мм

Привезок со 3 фигури

Highlights:

Привезок со 3 фигури и текст по ваша желба

Материјал: Пластика

Срце и Клуч Привезок (Злато боја)

Highlights:

Срце и Клуч Привезок гравиран
Изработен од пластика

Димензии: 75х40мм
Срце: 45х40мм
Клуч: 52х30мм

Боја:
Злато
Сребро

Пластичен привезок – Spotify

Highlights:

Пластичен привезок – Spotify

SPOTIFY песна + фотографија
Песна по ваша желба
Оригинален подарок за саканата личност!

Табличка за во автомобил – Специјална Полиција

Highlights:

Табличка за во автомобил – Специјална Полиција е изработена од двете страни.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Материјал: Пластика
Димензии: 80х80мм

Уникатен привезок детелина и правоаголна плочка

Highlights:

Производ: Уникатен привезок детелина и правоаголна плочка
Материјал: Пластика
Димензии:
• Детелина 33х33мм
• Плочка: 50×30мм

1 2 3 4
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping