fbpx

Новогодишни Изработки

Новогодишни Изработки

(Showing 1 – 12 products of 58 products)

Show:

Домашна ламба – кандило со икони

Highlights:

Домашна ламба – кандило со икони

Материјал: Дрво
Димензии:
• Висина: 250мм
• Ширина: 140мм
• Должина: 140мм

500 ден 17% Off

Домашна ламба – кандило со икони

Highlights:

Домашна ламба – кандило со икони

Материјал: Дрво
Димензии:
• Висина: 200мм
• Ширина: 100мм
• Должина: 100мм

400 ден 20% Off

Лампион (модел 01)

Highlights:

Производ: Лампион

Материјал: Дрво

Димензии: 80х80мм

Лампион (модел 02)

Highlights:

Производ: Лампион

Материјал: Дрво

Димензии: 80х80мм

Лампион Ѕвонче со име (10х10,5см)

Highlights:

Лампион Ѕвонче со име (10х10,5см)
Испечатено на самото дрво име.

Материјал: Дрво – Дебелина – 3мм
Димензии: 100х105мм

Лампион снегулка со име (10х10см)

Highlights:

Лампион снегулка со име (10х10см)
Испечатено на самото дрво име.

Материјал: Дрво – Дебелина – 3мм
Димензии: 100х100мм

Лампион Снешко

Highlights:

Лампион Снешко

Материјал: Дрво

Димензии: 120х80мм

Лампион со анимиран лик, име и фотографија

Highlights:

Лампион со дизајн по ваша желба
анимиран лик, име и фотографија

Материјал: Дрво
Димензии: 130х120мм

Лампион со Дедо Мраз и име (14х85см)

Highlights:

Лампион со Дедо Мраз и име (14х85см)
Испечатено на самото дрво име.

Материјал: Дрво – Дебелина – 3мм
Димензии: 140х85мм

Лампион со име

Highlights:

Уникатен лампион со име

Материјал: Дрво

Димензии: 150×70мм

 

Лампион со име

Highlights:

Лампион со декорација и ваше име

Материјал: Пластика
Димензии: 30х85мм

1 2 3 4 5
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping