fbpx

Керамички

Керамички

(Showing 1 – 12 products of 77 products)

Show:

Велигденска Чаша

Highlights:

На чаша може да се испечати фотографија
и текст по ваша желба.

Производ: Чаша
Материјал: Керамична чаша
Висина: 9.5см
Ширина: ф8.2

Зелена чаша со бело прозорче

Highlights:

Зелена чаша со бело прозорче

Материјал: керамика
Боја: зелена

Касичка бела Боја

Highlights:

Касичка во боја, на која може да се печати што и да посакате.
На касичката може да ставите ваше лого или фотографија
Максимална големина на дизајнот што може да се печати на чашата: 210х90мм

Касичка во боја:
-Бела
-Златна

Производ: Касичка во боја
Материјал: Керамична касичка пакуван во целофенски кеси
Висина: 9.5мм
Ширина: ф8.2

Касичка Злато Боја

Highlights:

Касичка во боја, на која може да се печати што и да посакате.
На касичката може да ставите ваше лого или фотографија
Максимална големина на дизајнот што може да се печати на чашата: 210х90мм

Касичка во боја:
-Бела
-Златна

Производ: Касичка во боја
Материјал: Керамична касичка пакуван во целофенски кеси
Висина: 9.5мм
Ширина: ф8.2

Керамички држач за пенкала со црна внатрешност

Highlights:

Керамички држач за пенкала со црна внатрешност, на која може да се печати што и да посакате.
Може да ставите ваше лого или фотографија
Максимална големина на дизајнот што може да се печати на чашата: 210х100мм

Производ: Држач за пенкала со црна внатрешност
Материјал: Керамички држач пакуван во целофенски кеси
Висина: 9.0мм
Ширина: ф8.5

Конусна чаша бела

Highlights:

Конусна чаша со внатрешност и рачка во боја, на која може да се печати што и да посакате.
Може да ставите ваше лого или фотографија
Максимална големина на дизајнот што може да се печати на чашата: 210х90мм
Чаша со внатрешност и рачка во боја:

-Бела
-Светло сина
-Црвена
-Црна

Производ: Конусна чаша со внатрешност и рачка во боја
Материјал: Керамична чаша пакуван во целофенски кеси
Висина: 9.0мм
Ширина: ф8.5

Конусна чаша со внатрешност и рачка во боја (Светло сина)

Highlights:

Конусна чаша со внатрешност и рачка во боја, на која може да се печати што и да посакате.
Може да ставите ваше лого или фотографија
Максимална големина на дизајнот што може да се печати на чашата: 210х90мм
Чаша со внатрешност и рачка во боја:

-Бела
-Светло сина
-Црвена
-Црна

Производ: Конусна чаша со внатрешност и рачка во боја
Материјал: Керамична чаша пакуван во целофенски кеси
Висина: 9.0мм
Ширина: ф8.5

Конусна чаша со внатрешност и рачка во боја (Црвена)

Highlights:

Конусна чаша со внатрешност и рачка во боја, на која може да се печати што и да посакате.
Може да ставите ваше лого или фотографија
Максимална големина на дизајнот што може да се печати на чашата: 210х90мм
Чаша со внатрешност и рачка во боја:

-Бела
-Светло сина
-Црвена
-Црна

Производ: Конусна чаша со внатрешност и рачка во боја
Материјал: Керамична чаша пакуван во целофенски кеси
Висина: 9.0мм
Ширина: ф8.5

Конусна чаша со внатрешност и рачка во боја (Црна)

Highlights:

Конусна чаша со внатрешност и рачка во боја, на која може да се печати што и да посакате.
Може да ставите ваше лого или фотографија
Максимална големина на дизајнот што може да се печати на чашата: 210х90мм
Чаша со внатрешност и рачка во боја:

-Бела
-Светло сина
-Црвена
-Црна

Производ: Конусна чаша со внатрешност и рачка во боја
Материјал: Керамична чаша пакуван во целофенски кеси
Висина: 9.0мм
Ширина: ф8.5

Новогодишни Чаши

Highlights:

Новогодишни Чаши 2019 печатени по ваш избор со ваша фотографија ваш текст по ваша желба

Печатени со одличен квалитет

Новогодишни чаши со фотографија и име

Highlights:

Новогодишни чаши печатени по ваш избор со ваша фотографија ваш текст по ваша желба

Печатени со одличен квалитет

Подметачи за чаши

Highlights:

Подметачи за чаши печатени со ваше лого и текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 95х95мм

1 2 3 6 7
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping