fbpx

Пластични плакети

Пластични плакети

(Showing 1 – 24 products of 31 products)

Show:

Плакета – Дрво

Highlights:

Нов креативен подарок. Плакета во форма на дрво,
Подарете совршен подарок за наставничките, професорките, воспитувачки… 

Материјал: Пластика
Димензии:
• Висина – 275мм
• Должина – 235мм
• Ширина – 75мм

Уникатна Пластична Плакета

Highlights:

Плакета со текст и лого по ваша желба

Материјал: Пластика
Димензии: 150х250мм

Плишена Плакета – Темно Плава

Highlights:

Изработена со ваш текст или лого

Бои: Црвена, Темно Плава

Димензии:
• Висина: 195мм
• Должина: 195мм
• Ширина: 160мм

Плишена Плакета – Црвена

Highlights:

Изработена со ваш текст или лого

Бои: Црвена, Темно Плава

Димензии:
• Висина: 195мм
• Должина: 195мм
• Ширина: 160мм

Пластична плакета

Highlights:

Производ: Плакета со дизајн по ваша желба
Материјал: Пластика

Spotify – Плакета

Highlights:

Spotify – Плакета со песна по ваша желба

Материјал: Пластика и Дрво
Димензии:
• Висина: 150мм
• Должина: 120мм
• Ширина: 40мм

Уникатни Плакети

Highlights:

Уникатни Плакети изработени по ваш дизајн

Материјал: Дрво
Димензии: 150х150мм

Украс – Среќна годишнина од брак

Highlights:

Украс – Среќна годишнина од брак
гравирана со текст по ваша желба

Материјал: Пластика
Димензии: 240х250мм

Плакета – Стуетка за матуранти

Highlights:

Плакета – Стуетка за матуранти

​Текст по ваша желба

Материјал: Пластика 
Димензии: 150×65

Плакета – Стуетка за матуранти

Highlights:

Плакета – Стуетка за матуранти

​Текст по ваша желба

Материјал: Пластика 
Димензии: 150×65

Spotify – Плакета

Highlights:

Spotify – Плакета со песна по ваша желба

Материјал: Пластика и Дрво
Димензии:
• Висина: 190мм
• Должина: 110мм
• Ширина: 70мм

Плакета за 8ми Март

Highlights:

Уникатна плакета за 8ми Март со текст по ваша желба

Материјал: Пластика 6мм
Димензии: 220х150мм

Рекламна Плакета

Highlights:

Нов креативен подарок. Рекламна Плакета
На Рекламна Плакета може да се печати што и да посакате.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Производ: Рекламна Плакета
Материјал: Пластика
Димензии: 250х120мм

Плишена Плакета

Highlights:

Изработена со ваш текст или лого

Боја:
Сина
Црвена

Димензии:
• Висина: 165мм
• Должина: 190мм
• Ширина: 220мм

Уникатна Пластична Плакета

Highlights:

Плакета во по ваш дизајн

Производ: Плакета
Материјал: Пластика
Димензии: 150х250мм

Уникатна Пластична Плакета

Highlights:

Плакета во по ваш дизајн

Производ: Плакета
Материјал: Пластика
Димензии: 150х250мм

Плишена Плакета

Highlights:

Изработена со ваш текст или лого

Боја:
Црвена
Сина

Димензии:
• Висина: 165мм
• Должина: 190мм
• Ширина: 220мм

Уникатна Пластична Плакета – Renault

Highlights:

Плакета во по ваш дизајн

Производ: Плакета – Renault
Материјал: Пластика
Димензии: 150х250мм

Уникатна Пластична Плакета

Highlights:

Нов креативен подарок. Плакета во по ваш дизајн

Производ: Уникатна плакета
Материјал: Пластика
Димензии: 150х85мм

Уникатна Пластична Плакета – Куќа

Highlights:

Нов креативен подарок. Плакета во по ваш дизајн

Производ: Плакета куќа
Материјал: Пластика
Димензии: 180х180мм

Плакета

Highlights:

Производ: Плакета

Материјал: Пластика

Димензии: 210х160мм

Пехари

Highlights:

Пехари 

Изработени од пластика

Димензии – 230х130мм

1 2
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping