fbpx

Product Tag: #veligden

#veligden

(Showing 1 – 24 products of 56 products)

Show:

Држач за 3 јајца со крст Исус Христос

Highlights:

Држач за 3 јајца со крст Исус Христос

Материјал: Дрво
Димензии:
• Висина: 200мм
• Ширина: 180мм
• Должна: 180мм

Велигденско зајче со име

Highlights:

Велигденско зајче со име и боја по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 170х90мм

Велигденски украс со име (модел 7)

Highlights:

Велигденски украс со име и дизајн по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 130х190см

Велигденски украс со име (модел 6)

Highlights:

Велигденски украс со име и дизајн по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 130х190см

Велигденски украс со име (модел 5)

Highlights:

Велигденски украс со име и дизајн по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 130х190см

Велигденски украс со име (модел 4)

Highlights:

Велигденски украс со име и дизајн по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 130х190см

Велигденски украс со име (модел 3)

Highlights:

Велигденски украс со име и дизајн по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 130х190см

Велигденски украс со име (модел 2)

Highlights:

Велигденски украс со име и дизајн по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 130х190см

Велигденски украс со име (модел 1)

Highlights:

Велигденски украс со име и дизајн по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 130х190см

Велигденска куќичка јајце (светлечка)

Highlights:

Велигденска куќичка јајце (светлечка)

Материјал: Дрво
Димензии: 19х25см

Крст со кошничка

Highlights:

Украс со крст

Материјал: Дрво
Димензии: 150х180мм

Зајче со име (корпа)

Highlights:

Зајче со име

Материјал: Дрво
Димензии: 200х100мм

Велигденски зајчиња со име (Фамилијарно)

Highlights:

Велигденски зајчиња со име (Фамилијарно)

Материјал: Дрво
Димензии: 
• Висина на големо зајче: 200мм
• Висина на средно зајче: 160мм
• Висина на мало зајче: 140мм

Велигденско зајче (држач за 9 јајца)

Highlights:

Велигденско зајче (држач за 9 јајца)

Материјал: Дрво
Димензии:
• Висина: 470мм
• Должина: 280мм
• Ширина: 70мм

Велигденски украс – 2 зајчиња со име (240х130мм)

Highlights:

Велигденски украс – зајче со име по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 240х130мм

Велигденски украс со име

Highlights:

Велигденски украс сo име по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 195х165мм

Уникатна рамка со 2 имиња и 2 фотографии

Highlights:

Име, фотографија и боја на рамката по ваша желба.
Подарете уникатен подарок за велигден.
Фотографиите се менуваат.

Материјал: Дрво
Димензии:
• Висина: 175мм
• Должина: 295мм
• Ширина: 90мм

Велигденски украс со име

Highlights:

Велигденски украс сo име по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 195х165мм

Кошница за јајца – Зајче

Highlights:

Велигденска кошничка

Материјал: Дрво
Димензии:
• Висина: 345мм
• Должина: 220мм
• Шитина: 190мм

Уникатен велигденски украс со 3 имиња

Highlights:

Уникатен велигденски украс со 3 имиња и 3 зајчиња со држач за јајца.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Уникатен велигденски украс со име
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси.

Димензии:
Висина: 160мм
Должина: 270мм
Ширина: 90мм

Велигденско јајце со име

Highlights:

Велигденско јајце со име по ваша желба

Материјал: Пластика
Димензии:
• Висина: 80мм
• Должина: 130мм
• Ширина: 80мм

Велигденски украс со име

Highlights:

Велигденски украс со име по ваша желба

Димензии: 80мм

Велигденско зајче со име

Highlights:

Велигденско зајче со име по ваша желба

Материјал: Дрво

Димензии:
• Висина: 154мм
• Должина 147мм
• Ширина: 60мм

Велигденски украс со фотографија и име

Highlights:

Велигденски украс со фотографија и име по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 200х160мм

1 2 3
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping