fbpx

Product Tag: #Casi

#Casi

(Showing 1 – 24 products of 95 products)

Show:

Печатење стаклени чаши за кафе

Highlights:

Печатење на секаков вид на чаши со лого по ваша желба

за цени и повеќе информации контактирајте не на 070/532-620

Out Of Stock

Кригла Македонија на Европско

Highlights:

Проѕирна кригла со фотографија по ваша желба

КРИГЛА МАКЕДОНИЈА НА ЕВРОПСКО

Стаклена чаша мат

Highlights:

Стаклена чаша Стаклена чаша мат, на која може да се печати што и да посакате.
На Стаклената чаша може да ставите ваше лого или фотографија.
Максимална големина на дизајнот што може да се печати на чашата: 210х100мм

Производ: Стаклена чаша мат
Материјал: Стакло
Висина: 9.5см
Ширина: ф8.2

Чаша со ваша фотографија

Highlights:

На чаша може да се испечати фотографија
или лого со текст по ваша желба.

Производ: Чаша
Материјал: Керамична чаша пакуван во целофенски кеси
Висина: 9.5см
Ширина: ф8.2

Чаша со ваша фотографија

Highlights:

На чаша може да се испечати фотографија
или лого со текст по ваша желба.

Производ: Чаша
Материјал: Керамична чаша пакуван во целофенски кеси
Висина: 9.5см
Ширина: ф8.2

Чаша стаклена, мат со обоено дно (Розева)

Highlights:

Чаша стаклена, мат со обоено дно pозева
со фотографија и текст по ваша желба

Висина – 150мм

Чаша стаклена, мат со обоено дно (светло сина)

Highlights:

Чаша стаклена, мат со обоено дно светло сина
со фотографија и текст по ваша желба

Висина – 150мм

Кригла за пиво (Проѕирна стакло)

Highlights:

Проѕирна кригла, на која може да се печати што и да посакате.
Тоа значи, дека може Ваши фотографии, логоа и разни дизајн

Висина на криглата: 150 мм
Ширина: 80 мм
Максимална големина на дизајнот што може да се печати на криглата: 200х100 мм

Магична чаша со рачка срце

Highlights:

Израдувајте ги вашите најблиски со магичен подарок!
Керамичка термална магична чаша со висок квалитет наменета за чај или кафе.
На магичните чаши може да се печати што и да посакате.
Тоа значи дека може ваши фотографии, логоа, слики или пак некоја од сликичките со Среќа е …
На прв поглед магичните чаши се црни но со самото додавање на врела течност во нив тие побелуваат односно се појавува вашата фотографија или дизајн, исто како на сликава.

Производ: Магична чаша со рачка срце
Материјал: Керамична чаша пакуван во целофенски кеси
Висина: 9.5см
Ширина: ф8.2

Чаша со внатрешност и рачка во боја (светло зелена)

Highlights:

Чаша со внатрешност зелена боја може да се печати текст и фотографија по ваша желба
Максимална големина на дизајнот што може да се печати на чашата: 210х100мм
Чаша со внатрешност и рачка во боја:
-Црна
-Црвена
-Плава

Производ: Чаша со внатрешност и рачка во боја
Материјал: Керамична чаша
Висина: 9.5см
Ширина: ф8.2

Црвена чаша со бело прозорче

Highlights:

Црвена чаша со бело прозорче

Материјал: керамика
Боја: Црвена

Сина чаша со бело прозорче

Highlights:

Сина чаша со бело прозорче

Материјал: керамика
Боја: Сина

Зелена чаша со бело прозорче

Highlights:

Зелена чаша со бело прозорче

Материјал: керамика
Боја: зелена

Чаша за кафе

Highlights:

Чаши за кафе печатени по ваш избор со ваша фотографија ваш текст по ваша желба.
Печатени со одличен квалитет.

Материјал: високо квалитетен порцелан

Велигденска Чаша

Highlights:

На чаша може да се испечати фотографија
и текст по ваша желба.

Производ: Чаша
Материјал: Керамична чаша
Висина: 9.5см
Ширина: ф8.2

Чаша со внатрешност – HAPPY MOTHER’S DAY

Highlights:

Чаша со внатрешност – HAPPY MOTHER’S DAY може да се испечати фотографија
или лого со текст по ваша желба од надворешна страна.
Испратете фотографија

Производ: Чаша со внатрешност – HAPPY MOTHER’S DAY
Материјал: Керамична чаша пакуван во целофенски кеси
Висина: 9.5см
Ширина: ф8.2

Чаша со внатрешност – Thank you

Highlights:

Чаша со внатрешност – Thank you може да се испечати фотографија
или лого со текст по ваша желба од надворешна страна.
Испратете фотографија

Производ: Чаша со внатрешност – Thank you
Материјал: Керамична чаша пакуван во целофенски кеси
Висина: 9.5см
Ширина: ф8.2

Новогодишни чаши со фотографија и име

Highlights:

Новогодишни чаши печатени по ваш избор со ваша фотографија ваш текст по ваша желба

Печатени со одличен квалитет

Чаша со прозорче во форма на камен за фотографија (плава)

Highlights:

Плава чаша со можност за фотографија и текст по ваша желба

Материјал: керамика
Боја: Плава

Чаша со прозорче во форма на камен за фотографија (црвена)

Highlights:

Црвена чаша со можност за фотографија и текст по ваша желба

Материјал: керамика
Боја: црвена

Чаша со внатрешност и рачка во боја (плава)

Highlights:

Чаша со внатрешност плава боја може да се печати текст и фотографија по ваша желба
Максимална големина на дизајнот што може да се печати на чашата: 210х100мм
Чаша со внатрешност и рачка во боја:
-Црна
-Црвена
-Плава

Производ: Чаша со внатрешност и рачка во боја
Материјал: Керамична чаша
Висина: 9.5см
Ширина: ф8.2

Подметачи за чаши

Highlights:

Подметачи за чаши печатени со ваше лого и текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 95х95мм

Новогодишни Чаши

Highlights:

Новогодишни Чаши 2019 печатени по ваш избор со ваша фотографија ваш текст по ваша желба

Печатени со одличен квалитет

Чаша за кафе

Highlights:

Чаши за кафе е печатени по ваш избор со ваша фотографија ваш текст по ваша желба.
Печатени со одличен квалитет.

Материјал: Керамика
Димензии:
•Висина:7см
Боја: Бела

1 2 3 4
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping