fbpx

Product Tag: #Privezok

#Privezok

(Showing 1 – 12 products of 189 products)

Show:

Mетален привезок 41×37мм

Highlights:

Персонализиран метален привезок гравиран

Димензии: 41×37мм
Дебелина: 5мм
Димензија за гравирање: 32×30мм

Гравирани Дрвени Привезоци

Highlights:

Гравирани Дрвени Привезоци

Може да се гравира лого или текст по ваша желба

Димензии:35х47мм

Дрвен крст 100х75мм

Highlights:

Дрвен крст за во автомобил

Димензии: 100х75мм
Дебелина: 20мм

Дрвен привезок

Highlights:

Привезокот е изработен од високо квалитетно дрво.
Може да биде обработен од двете страни
Цената е за готов-изгравиран производ 

Димензии: 45×45мм

Дрвен Привезок

Highlights:

Гравирани привезоци со ваш дизајн

Материјал: Дрво

Димезнии: 70х40мм

Држач за клучеви – Куќа

Highlights:

Држач за клучеви – Куќа

Материјал: Дрво – 5мм

Димензии: 250х280мм

Кожени привезоци

Highlights:

Кожен привезок

Димензии: 40х14мм

Крст за во автомобил

Highlights:

Крст за во автомобил

Гравиран на пластика, изработен исто од двете страни на крстот

Димензии: 50х40мм

Метален Привезок

Highlights:

Метален Привезок гравиран по ваша желба
Привезокот може да биде обработен од двете страни

Достапни се 3 бои

  • Златна
  • Сива
  • Црвена

Производ: Привезок уникатен
Материјал: Метал
Димензии: 65х26мм

Место за гравирање: 22х30мм

Метален Привезок

Highlights:

Метален Привезок гравиран по ваша желба
Привезокот може да биде обработен од двете страни

Производ: Привезок уникатен
Материјал: Метал
Димензии: 65х26мм

Место за гравирање: 22х30мм

Метален Привезок

Highlights:

Метален привезок гравиран со текст по ваша желба
Димензии: 80х23мм
Место за гравирање: 20х30мм

Метален Привезок

Highlights:

Метален привезок гравиран со текст по ваша желба
Димензии: 80х23мм
Место за гравирање: 20х30мм

1 2 3 15 16
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping