fbpx

Product Tag: #Metalen Privezok

#Metalen Privezok

(Showing 1 – 24 products of 112 products)

Show:

Метален привезок

Highlights:

Метален привезок со лого по ваша желба

За количина контактирајте не на следниот број 070/532-620

Метален привезок дете

Highlights:

Метален привезок дете со име гравирано по ваша желба.

Производ: Привезок дете со име
Материјал: Метал
Димензии: 20х50мм

Уникатен метален привезок

Highlights:

Уникатен метален привезок
гравиран со текст по ваша желба

Метален привезок машко дете во колор

Highlights:

Метален привезок машко дете со име во боја по ваша желба.

Производ: Привезок машко дете со име
Материјал: Метал
Димензии: 20х50мм

Метален привезок женско дете во колор

Highlights:

Метален привезок женско дете со име во боја по ваша желба.

Производ: Привезок женско дете со име
Материјал: Метал
Димензии: 20х50мм

Метален Привезок (40х34мм)

Highlights:
Гравиран метален привезок со ваше лого или текст
Димензии: 40х34мм
За додатоци за привезоци Кликни овде.

Метален привезок со фотографија

Highlights:

Метален привезок гравиран со ваша фотографија

Димензии: 30х45мм

За додатоци за привезоци Кликни овде.

Метален привезок автомобил со додаток

Highlights:

Метален привезок автомобил гравиран со текст или лого по ваша желба

Димензии: 60х20мм

Метален привезок со фотографија

Highlights:

Метален привезок гравиран со ваша фотографија

Димензии: 30х45мм

За додатоци за привезоци Кликни овде.

Метален Привезок

Highlights:

Метален привезок гравиран со текст по ваша желба
Димензии: 80х23мм
Место за гравирање: 20х30мм

Метален привезок камион

Highlights:

Метален привезок камион гравиран со текст или лого по ваша желба

Димензии: 75х30мм

Метален привезок автобус

Highlights:

Метален привезок автобус гравиран со текст или лого по ваша желба

Димензии: 50х20мм

Метален привезок автомобил

Highlights:

Метален привезок автомобил гравиран со текст или лого по ваша желба

Димензии: 30х45мм

Метален привезок – боди

Highlights:

Уникатен метален привзок гравиран со ваш текст

Димензии: 30х35мм

Метален Привезок – срце (пар)

Highlights:

Уникатен метален привзок гравиран со ваш текст

Димензии: 60х15мм

Табличка Метален Привезок со срце

Highlights:

Уникатен метален привзок гравиран со ваш текст

Димензии: 60х15мм

Привезок метален гравиран по ваша желба (Црвен)

Highlights:

Привезок со текст по ваша желба

Гравирање: Двострано
Материјал: Метал
Димензии: 53x16x4мм

Привезок метален гравиран по ваша желба (Сина)

Highlights:

Привезок со текст по ваша желба

Гравирање: Двострано
Материјал: Метал
Димензии: 53x16x4мм

Метален привезок – шише

Highlights:

Метален привезок може текст и лого по ваша желба

Материјал: Метал – Алуминиум
Димензии: 62х23мм

200 ден 20% Off

Метален привезок со лого во боја

Highlights:

Метален привезок со ваше лого или фотографија обработен двострано во колор боја 

Димензиии на привезок: 70х36мм

Димензија на плочка: 30х30мм

Метален привезок со лого во боја

Highlights:

Метален привезок со ваше лого обработен двострано во колор боја 

Димензиии на привезок: 68х18мм

Димензија на табличка: 64х14мм

Метален привезок со вашата регистерска табличка

Highlights:

Метален привезок со бројот на вашата регистерска табличка обработен двострано во колор боја 

Димензиии на привезок: 68х18мм

Димензија на табличка: 64х14мм

Метален Привезок со додаток

Highlights:

Метален привезок гравиран со текст по ваша желба
Димензии: 80х23мм
Место за гравирање: 20х30мм

1 2 3 4 5
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping