fbpx

Product Tag: #ukrasni

#ukrasni

(Showing 1 – 24 products of 38 products)

Show:

Уникатна рамка срце 50х30см

Highlights:

Уникатна рамка со слика и текст и боја по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 500х300мм

Уникатна рамка срце

Highlights:

Уникатна рамка со слика и текст и боја по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 230х210мм

Уникатна рамка со 2 имиња и 2 фотографии

Highlights:

Име, фотографија и боја на рамката по ваша желба.
Подарете уникатен подарок за велигден.
Фотографиите се менуваат.

Материјал: Дрво
Димензии:
• Висина: 175мм
• Должина: 295мм
• Ширина: 90мм

Уникатна рамка срце

Highlights:

Уникатна рамка со слика и текст и боја по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 230х210мм

Дрвена рамка (30х30см)

Highlights:

Уникатна рамка гравирана со текст по ваша желба
Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

Домашна ламба – кандило со икони (25х14см)

Highlights:

Домашна ламба – кандило со икони

Материјал: Дрво
Димензии:
• Висина: 250мм
• Ширина: 140мм
• Должина: 140мм

500 ден 17% Off

Дрвена рамка (30х30см)

Highlights:

Уникатна рамка гравирана со текст по ваша желба
Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

Рамка за трудница со 3 фотографии

Highlights:

Рамка за трудница со место за 3 фотографии

Материјал: Дрво – 4мм

Димензии: 300х170мм

Димензија на фотографија:
Круг: 35х35мм, Правоаголни: 55×90

Домашна ламба – кандило со икони (20х10см)

Highlights:

Домашна ламба – кандило со икони

Материјал: Дрво
Димензии:
• Висина: 200мм
• Ширина: 100мм
• Должина: 100мм

400 ден 20% Off

Уникатна рамка срце

Highlights:

Уникатна рамка со слика и текст и боја по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 230х210мм

Новогодишен украс – Ирваси со име

Highlights:

Новогодишен украс
Ирвас со име по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 400х300мм

Лампион со анимиран лик, име и фотографија

Highlights:

Лампион со дизајн по ваша желба
анимиран лик, име и фотографија

Материјал: Дрво
Димензии: 130х120мм

Новогодишен украс – Ирвас со име

Highlights:

Новогодишен украс
Ирвас со име по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 155х65мм

Новогодишна Елка со фотографија и име

Highlights:

Новогодишна Елка со фотографија и име по ваша желба.
Одберете уникатен украс за вашите најмили.

Материјал: Дрво
Димензии: 305х200мм

Декоративно чоколадо

Highlights:

Декоративно чоколадо

Дизајн и текст по ваша желба

• Декоративна кутија
• Декоративно чоколадо

Дрвена рамка (30х30см)

Highlights:

Уникатна рамка гравирана со текст по ваша желба
Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

Рамка за трудница со 4 фотографии

Highlights:

Рамка за трудница со место за 4 фотографии

Материјал: Дрво – 4мм

Димензии: 300х170мм

Димензија на фотографија:
Круг: 35х35мм, Правоаголни: 55×90

Pоденденска капа

Highlights:

Pоденденска капа печатена со ваш дизајн

Материјал: Картон
Димензии: 230х200мм

Роденденска чинија

Highlights:

Роденденска чинија печатена со ваш дизајн

Материјал: Картон
Димензии: 240х240мм

Роденденска чаша

Highlights:

Роденденска чаша печатена со ваш дизајн

Материјал: Картон
Димензии:
• Висина: 90мм
• Ширина: 75мм

Роденденска кутија за пуканки

Highlights:

Роденденска кутија за пуканки печатена со ваш дизајн

Материјал: Картон
Димензии:
• Висина: 125мм
• Ширина: 80мм
• Должина: 80мм

Украсно шише со вино за вашите свечености

Highlights:

Украсно шише со вино за вашите свечености.

Може да се печати текст и фотографија

Уникатна рамка со 3 имиња и 3 фотографии

Highlights:

Име, фотографија и боја на рамката по ваша желба.
Подарете уникатен подарок за велигден.
Фотографиите се менуваат.

Материјал: Дрво
Димензии:
• Висина: 245мм
• Должина: 322мм
• Ширина: 90мм

Уникатна рамка со 2 имиња и 2 фотографии

Highlights:

Име, фотографија и боја на рамката по ваша желба.
Подарете уникатен подарок за велигден.
Фотографиите се менуваат.

Материјал: Дрво
Димензии:
• Висина: 175мм
• Должина: 295мм
• Ширина: 90мм

1 2
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping