fbpx

Product Tag: #vino

#vino

Showing all 15 results

Show:

Кутија за вино – Love

Highlights:

Кутија за вино – Love

Материјал: Дрво
Димензии: 445х104мм

Кутија во форма на книга

Highlights:

Кутија за вино во форма на книга
со текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии:
• Висина: 100мм
• Шитина: 300мм
• Должина: 340мм

Уникатна Кутија за вино

Highlights:

Кутија за вино може да се гравира посвета по ваш избор за вашите свечености

Производ: Кутија за вино
Материјал: Дрво
Димензии: 350х105мм

Уникатна кутија за виски и ракија

Highlights:

Креативен-уаникатен подарок.
На кутијата може да се гравира текст по ваша желба
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Кутија за виски и ракија
Материјал: Дрво
Димензии: 
• Висина: 430мм
• Должина: 320мм
• Ширина: 130мм

Новогодишна кутија за вино

Highlights:

Може да се гравира текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии:
• Висина: 400мм
• Ширина: 125мм
• Долшина: 130мм

Декоративно чоколадо

Highlights:

Декоративно чоколадо

Дизајн и текст по ваша желба

• Декоративна кутија
• Декоративно чоколадо

Украсно шише со вино за вашите свечености

Highlights:

Украсно шише со вино за вашите свечености.

Може да се печати текст и фотографија

Уникатна Дрвена кутија

Highlights:

Дрвена уникатна кутија гравирана со текст по ваша желба

Материјал: Дрво – Бука
Димензии:
• Висина: 350мм
• Должина: 255мм
• Ширина: 120мм

Сет за вино

Highlights:

Сет за вино – за оние посебни моменти кои сакаме да ги поделиме и да останат запомнети со најсаканите 

Во сетот доага:
• Дрвена сталажа со слика и посвета
• 2 гравирани чаши
• Шише со вино декорирано по ваша желба  –  Изработени декорации (Кликни овде)

Украсно шише со вино за вашите свечености

Highlights:

Украсно шише со вино за вашите свечености.

Може да се печати текст и фотографија – икона по ваша желба.

Украсно шише со вино за вашите свечености

Highlights:

Украсно шише со вино за вашите свечености.

Може да се печати текст и фотографија – икона по ваша желба.

Украсно шише со вино за вашите свечености

Highlights:

Украсно шише со вино за вашите свечености.

Може да се печати текст и фотографија – икона по ваша желба.

Украсно шише со вино за вашите свечености

Highlights:

Украсно шише со вино за вашите свечености.

Може да се печати текст и фотографија – икона по ваша желба.

Украсно шише со вино за вашите свечености

Highlights:

Украсно шише со вино за вашите свечености.

Може да се печати текст и фотографија – икона по ваша желба.

Уникатна Кутија за вино

Highlights:

Креативен-уаникатен подарок.
На кутијата за вино може да се гравира посвета по ваш избор со текст за родендени и за други свечени денови.
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Кутија за вино
Материјал: Дрво – Бука пакуван во целофенски кеси
Димензии: 370х95мм
Дебелина: 8мм

600 ден 25% Off
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping