fbpx

Product Tag: #Slagalica

#Slagalica

Showing all 13 results

Show:

Срце и Клуч Привезок

Highlights:

Срце и Клуч Привезок гравиран на дрво

Димензии: 75х40мм
Срце: 45х40мм
Клуч: 52х30мм

Срце и Клуч Привезок (Злато боја)

Highlights:

Срце и Клуч Привезок гравиран
Изработен од пластика

Димензии: 75х40мм
Срце: 45х40мм
Клуч: 52х30мм

Боја:
Злато
Сребро

Puzzle – Слагалици со ваша фотографија 40х50см

Highlights:

Слагалица со слики и текст какви што сакате. Тие се со висок квалитет и ќе се забавувте долго време.
Пронајдете ја вашата омилена слика во загатка со слика или создадете дизајн кој ќе ве забавува.
Направете оригинален и личен подарок што ќе му го дадете на некој близок

Производ: Сложувалка со слика
Материјал: Картон пакуван во целофенски кеси
Висина: 500мм
Ширина: 400мм
Број на делови: 154

А3 Puzzle – Слагалици со ваша фотографија

Highlights:

Слагалица А3 со слики и текст какви што сакате. Тие се со висок квалитет и ќе се забавувте долго време.
Пронајдете ја вашата омилена слика во загатка со А3 формат на слика или создадете дизајн кој ќе ве забавува.
Направете оригинален и личен подарок што ќе му го дадете на некој близок

Производ: Сложувалка А3 со слика
Материјал: Картон пакуван во целофенски кеси
Висина: 400мм
Ширина: 285мм
Број на делови: 150

Дрвена Срце Puzzle – Слагалици со ваша фотографија

Highlights:

Слагалица Дрвена срце форма со слики и текст какви што сакате. Тие се со висок квалитет и ќе се забавувте долго време.
Слагалица со сликата е совршен подарок за секого.
Направете оригинален и личен подарок што ќе му го дадете на некој близок.

Производ: Сложувалка срце форма
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси
Висина: 20 см
Ширина: 20 см
Број на делови: 40

Срце и Клуч Привезок (Сребро боја)

Highlights:

Срце и Клуч Привезок гравиран
Изработен од пластика

Димензии: 75х40мм
Срце: 45х40мм
Клуч: 52х30мм

Боја:
Злато
Сребро

Привезок Слагалица

Highlights:

Привезок Слагалица се крши на два дела

Изработен од пластика 

Димензии: 75х45мм

Привезок Дрвена Слагалица

Highlights:

Привезок Слагалица се крши на два дела

Изработен од дрво 

Димензии: 65х45мм

Дрвена А3 Puzzle – Слагалицa со ваша фотографија

Highlights:

Слагалица Дрвена А3 со слики и текст какви што сакате. Тие се со висок квалитет и ќе се забавувте долго време.
Слагалица со сликата е совршен подарок за секого.
Направете оригинален и личен подарок што ќе му го дадете на некој близок.

Производ: Сложувалка А3 Дрвена со слика
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси
Висина: 400мм
Ширина: 285мм
Број на делови: 150

Дрвена А4 Puzzle – Слагалици со ваша фотографија

Highlights:

Слагалица Дрвена А4 со слики и текст какви што сакате. Тие се со висок квалитет и ќе се забавувте долго време.
Слагалица со сликата е совршен подарок за секого.
Направете оригинален и личен подарок што ќе му го дадете на некој близок.

Производ: Сложувалка А4 Дрвена со слика
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси
Висина: 27 см
Ширина: 20 см
Број на делови: 40

Срце Puzzle – Слагалици со ваша фотографија

Highlights:

Слагалица Срце со слики и текст какви што сакате. Тие се со висок квалитет и ќе се забавувте долго време.
Пронајдете ја вашата омилена слика во загатка со Срце формат на слика или создадете дизајн кој ќе ве забавува.
Направете оригинален и личен подарок што ќе му го дадете на некој близок.

Производ: Сложувалка Срце со слика
Материјал: Картон пакуван во целофенски кеси
Висина: 200мм
Ширина: 200мм
Број на делови: 41

A5 Puzzle – Слагалици со ваша фотографија

Highlights:

Слагалица А5 со слики и текст какви што сакате. Тие се со висок квалитет и ќе се забавувте долго време.
Пронајдете ја вашата омилена слика во загатка со А5 формат на слика или создадете дизајн кој ќе ве забавува.
Направете оригинален и личен подарок што ќе му го дадете на некој близок.
Слагалица А5 со сликата е совршен подарок за секого.

Производ: Сложувалка А5 со слика
Материјал: Картон пакуван во целофенски кеси
Висина: 215мм
Ширина: 160мм
Број на делови: 80

А4 Puzzle – Слагалици со ваша фотографија

Highlights:

Слагалица А4 со слики и текст какви што сакате. Тие се со висок квалитет и ќе се забавувте долго време.
Пронајдете ја вашата омилена слика во загатка со А4 формат на слика или создадете дизајн кој ќе ве забавува.
Направете оригинален и личен подарок што ќе му го дадете на некој близок.
Слагалица А4 со сликата е совршен подарок за секого.

Производ: Сложувалка А4 со слика
Материјал: Картон пакуван во целофенски кеси
Висина: 294мм
Ширина: 205мм
Број на делови: 120

Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping