fbpx

Product Tag: #tablicka

#tablicka

(Showing 1 – 12 products of 23 products)

Show:

Метален привезок со вашата регистерска табличка

Highlights:

Метален привезок со бројот на вашата регистерска табличка обработен двострано во колор боја 

Димензиии на привезок: 68х18мм

Димензија на табличка: 64х14мм

Метален привезок со лого во боја

Highlights:

Метален привезок со ваше лого обработен двострано во колор боја 

Димензиии на привезок: 68х18мм

Димензија на табличка: 64х14мм

Метален привезок со лого во боја

Highlights:

Метален привезок со ваше лого или фотографија обработен двострано во колор боја 

Димензиии на привезок: 70х36мм

Димензија на плочка: 30х30мм

Метална табличка гравирана со уличен број 20х30см

Highlights:

Табличка со уличен број

Материјал: Лим
Димензии: 200х300мм

Димензии по ваша желба контактирајте не на следниот број 070/532-620

Метални таблички 380х100мм

Highlights:

Материјал: Метал – Лим обложен со PVC
Димензии: 380х100мм

Метални таблички 52×11см

Highlights:

Материјал: Метал – Лим обложен со PVC
Димензии: 520х110мм

Табличка – WC

Highlights:

Табличка – WC

Изработен од пластика – плексиглас

Изработка на среберо и злато боја 

Димензии: 100х150мм, 130х200мм, 160х250мм

Димензии по ваша желба контактирајте не на следниот број 070/532-620

Табличка – Објектот е под видео надзор

Highlights:

Табличка – Објектот е под видео надзор

Изработен од пластика – плексиглас

Димензии: 120х150мм,170х200мм,210х250мм

Димензии по ваша желба контактирајте не на следниот број 070/532-620

Табличка – Отворено, Затворено

Highlights:

Табличка – Отворено, Затворено со дизајн по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 300х150см

Табличка – Пази Куче

Highlights:

Табличка – Пази Куче

Изработен од пластика – плексиглас

Димензии: 120х150мм,170х200мм,210х250мм

Димензии по ваша желба контактирајте не на следниот број 070/532-620

Табличка – Пази! Високи напон – опасно по шивот

Highlights:

Табличка – Пази! Високи напон – опасно по живот

Изработен од пластика – плексиглас

Димензии: 120х150мм,170х200мм,210х250мм

Димензии по ваша желба контактирајте не на следниот број 070/532-620

Табличка (не паркирај) 20х30см

Highlights:

Табличка Забрането Паркиранје

Материјал: Лим
Димензии: 200х300мм

Димензии по ваша желба контактирајте не на следниот број 070/532-620

1 2
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping