fbpx

Product Tag: #5

#5

(Showing 1 – 12 products of 13 products)

Show:

Лампион со име

Highlights:

Лампион со декорација и ваше име

Материјал: Пластика
Димензии: 30х85мм

Лампион со име – Елка

Highlights:

Лампион со декорација во форма на новогодишна елка со ваше име

Материјал: Пластика
Димензии: 110х90мм

Лампион со име – Срце

Highlights:

Лампион со декорација во форма на срце со ваше име

Материјал: Пластика
Димензии: 80х80мм

Лампион со име (Mickey Mouse) 10см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба (Mickey Mouse)
со декорација,    (декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 100мм

300 ден 14% Off

Лампион со име (Mickey Mouse) 8см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба (Mickey Mouse)
со декорација,    (декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 80мм

250 ден 17% Off

Лампион со име (Minnie Mouse) 10см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба (Minnie Mouse)
со декорација,    (декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 100мм

300 ден 14% Off

Лампион со име (Minnie Mouse) 8см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба (Minnie Mouse)
со декорација,    (декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 80мм

250 ден 17% Off

Лампион со име (Ирвас) 10см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба (Ирвас)
со декорација,    (декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 100мм

300 ден 14% Off

Лампион со име (Ирвас) 8см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба (Ирвас)
со декорација,    (декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 80мм

250 ден 17% Off

Лампион со име 10см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба со декорација
(декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 100мм

300 ден 14% Off

Лампион со име 8см

Highlights:

Лампион со декорација

Материјал: Пластика
Димензии: 80мм

250 ден 17% Off

Лампион со име 8см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба со декорација
(декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 80мм

250 ден 17% Off
1 2
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping