fbpx

Product Tag: #Krigla

#Krigla

Showing all 3 results

Show:
Out Of Stock

Кригла Македонија на Европско

Highlights:

Проѕирна кригла со фотографија по ваша желба

КРИГЛА МАКЕДОНИЈА НА ЕВРОПСКО

Кригла за пиво (Проѕирна стакло)

Highlights:

Проѕирна кригла, на која може да се печати што и да посакате.
Тоа значи, дека може Ваши фотографии, логоа и разни дизајн

Висина на криглата: 150 мм
Ширина: 80 мм
Максимална големина на дизајнот што може да се печати на криглата: 200х100 мм

Кригла за пиво (пескарено стакло)

Highlights:

Пескарена кригла, на која може да се печати што и да посакате.
Тоа значи, дека може Ваши фотографии, логоа и разни дизајн

Висина на криглата: 150 мм
Ширина: 80 мм
Максимална големина на дизајнот што може да се печати на криглата: 200х100 мм

Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping