fbpx

Product Tag: #kamen

#kamen

Showing all 8 results

Show:

Фото камен (15x15cm)

Highlights:

Фото камен (15х15cm) Цената на каменот обработен е 450ден.
На фото камен може да се печати што и да посакате.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Фото камен 
Материјал: Камен пакуван во целофенски кеси.
Димензии: 15х15cm

Фото камен (15x20cm)

Highlights:

Фото камен (15x20cm)
На Фото камен може да се печати што и да посакате.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Фото камен
Материјал: Камен пакуван во целофенски кеси.
Димензии: 15х20см

Фото камен (20x20cm)

Highlights:

Фото камен (20х20cm) може да се печати што и да посакате.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Фото камен
Материјал: Камен пакуван во целофенски кеси.
Димензии: 200х200мм

Фото Камен (31х31см)

Highlights:

Нов креативен подарок. Фото Камен (31х31см) Цената на каменот обработен е 950ден.
Фото Камен (31х31см) може да се печати што и да посакате.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Фото камен
Материјал: Камен пакуван во целофенски кеси.
Димензии: 310х310мм

Фото камен A4 (200×290мм)

Highlights:

Фото камен (20x29cm)
На Фото камен може да се печати што и да посакате.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Фото камен
Материјал: Камен пакуван во целофенски кеси.
Димензии: 200х290мм

Фото камен круг (15x15cm)

Highlights:

Камен со ваша фотографија и текст
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Фото камен круг 
Материјал: Камен
Димензии: 15х15см

Out Of Stock

Фото Камен Круг (35х26см)

Highlights:

Нов креативен подарок. Фото Камен Круг (35х26см) Цената на каменот обработен е 950ден.
Фото Камен Круг (35х26см) може да се печати што и да посакате.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Фото Камен Круг
Материјал: Камен пакуван во целофенски кеси.
Димензии: 350х260мм

Фото камен срце (20х20cm)

Highlights:

Фото камен срце (20х20cm)
На фото камен срце може да се печати што и да посакате.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Фото камен срце 
Материјал: Камен пакуван во целофенски кеси.
Димензии: 20х20cm

Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping