fbpx

Product Tag: #Graviranje Fotografija

#Graviranje Fotografija

Showing all 12 results

Show:

Ланче од медицински челик

Highlights:

Може да се гравира по ваша желба

Материјал: Медицински Челик кој не поцрнува
Димензии: 25×25мм

Ланче од нераѓосувачки челик со ваша фотографија

Highlights:

Ланче гравирано од нераѓосувачки челик со ваша фотографија

Димензии: 25×25мм

Метален привезок со фотографија

Highlights:

Метален привезок гравиран со ваша фотографија

Димензии: 30х45мм

За додатоци за привезоци Кликни овде.

Метален привезок со фотографија

Highlights:

Метален привезок гравиран со ваша фотографија

Димензии: 30х45мм

За додатоци за привезоци Кликни овде.

Ланче од нераѓосувачки челик со ваша фотографија

Highlights:

Ланче гравирано од нераѓосувачки челик со ваша фотографија

Димензии: 25×25мм

Ланче од медицински челик

Highlights:

Може да се гравира фотографија и текст по ваша желба

Материјал: Медицински Челик

Димензии: 23х37мм

Метален привезок срце со фотографија

Highlights:

Метален привезок срце гравиран со ваша фотографија

Димензии: 40х35мм

За додатоци за привезоци Кликни овде.

Метална плочка (30х45мм)

Highlights:

Метална плочка гравирана со ваш текст или лого

Димензии: 30х45мм

 

Метална Плочка Во Круг Форма

Highlights:

Метална Плочка во Круг Форма​

Гравирано по ваша желба со ваш текст

Димензии: 35х35мм

Уникатен Метален Пирвезок

Highlights:

Уникатен Метален Пирвезок
Господ е со нас

Димензии:40х27мм
Дебелина: 2мм

Метална плочка Исус (30х45мм)

Highlights:

Метална плочка гравирана со ваш текст или лого

Обработено од двете страни

Димензии: 30х45мм

 

Метална плочка Св. Петка (30х45мм)

Highlights:

Метална плочка гравирана со ваш текст или лого

Димензии: 30х45мм

 

Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping