fbpx

Product Tag: #Dodatok za privezok

#Dodatok za privezok

(Showing 1 – 24 products of 27 products)

Show:

Метална плочка Буф – нераѓосувачки челик

Highlights:

Сечење на метал по ваша желба

Метална плочка буф – нераѓосувачки челик
со гравиран текст по ваша желба

Метална плочка риба – нераѓосувачки челик

Highlights:

Сечење на метал по ваша желба

Метална плочка риба – нераѓосувачки челик
со гравиран текст по ваша желба

Метална плочка детелина – нераѓосувачки челик

Highlights:

Сечење на метал по ваша желба

Метална плочка детелина – нераѓосувачки челик

Метално запче – нераѓосувачки челик

Highlights:

Сечење на метал по ваша желба – нераѓосувачки челик

Метален Привезок (во боја)

Highlights:

Метален Привезок (во црвена и сина боја) + додаток за привезок – Гравирање по ваша желба.
Може да биде обработен од двете страни
Димезнии:54х22 (Место за гравирање: 18х38мм)

За додатоци за привезоци Кликни овде.

300 ден 14% Off

Метален Привезок (Сина Боја) (Со Додаток)

Highlights:

Метален Привезок (сина боја) + додаток за привезок – Гравирање по ваша желба.
Може да биде обработен од двете страни
Димезнии:54х22 (Место за гравирање: 18х38мм)

За додатоци за привезоци Кликни овде.

350 ден 22% Off

Привезок метална плочка круг форма (календарче) (со додаток)

Highlights:

Гравиран Привезок Метална плочка круг форма (календарче) (Со додаток)
Гравирано по ваша желба со ваш текст

Димензии:35х35мм

За додатоци за привезоци Кликни овде.

350 ден 22% Off

Привезок метална плочка круг форма (календарче) (со додаток)

Highlights:

Гравиран Привезок Метална плочка круг форма (календарче) (Со додаток)
Гравирано по ваша желба со ваш текст

Димензии:35х35мм

За додатоци за привезоци Кликни овде.

350 ден 22% Off

Метален додаток за араплан

Highlights:

Може да се гравира текст или иницијали по ваша желба

Димензии: 20х22мм

Метален додаток за привезок рака

Highlights:

Може да се гравира текст или иницијали по ваша желба

Димензии: 26х18мм

Метален додаток за привезок детелина

Highlights:

Може да се гравира текст или иницијали по ваша желба

Димензии: 20х17мм

Метален додаток за привезок котва

Highlights:

Може да се гравира текст или иницијали по ваша желба

Димензии: 28х21мм

Метален додаток за привезок дете машко

Highlights:

Може да се гравира текст или иницијали по ваша желба

Димензии: 25х18мм

Метален додаток за привезок срце love

Highlights:

Може да се гравира текст или иницијали по ваша желба

Димензии: 18х18мм

Метален додаток за привезок ножичка

Highlights:

Може да се гравира текст или иницијали по ваша желба

Димензии: 24х11мм

 

Метален додаток за привезок месечина

Highlights:

Може да се гравира текст или иницијали по ваша желба

Димензии: 20х16мм

Метален додаток за привезок пеперутка

Highlights:

Може да се гравира текст или иницијали по ваша желба

Димензии: 24х30мм

Метален додаток за привезок детелина

Highlights:

Може да се гравира текст или иницијали по ваша желба

Димензии: 23х20мм

Метален додаток за привезок детелина

Highlights:

Може да се гравира текст или иницијали по ваша желба

Димензии: 19х16мм

Метален додаток за привезок ролер

Highlights:

Може да се гравира текст или иницијали по ваша желба

Димензии: 30х22мм

Метален додаток за привезок катанче

Highlights:

Може да се гравира текст или иницијали по ваша желба

Димензии: 20х12мм

Метален додаток за привезок срце love

Highlights:

Може да се гравира текст или иницијали по ваша желба

Димензии: 19х20мм

Метален додаток за привезок срце

Highlights:

Може да се гравира текст или иницијали по ваша желба

Димензии: 21х25мм

Метален додаток за привезок срце

Highlights:

Може да се гравира текст или иницијали по ваша желба

Димензии: 18х20мм

1 2
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping