fbpx

Product Tag: #valentine day

#valentine day

(Showing 1 – 24 products of 40 products)

Show:

3D Рамка за денот на вљубените

Highlights:

3D Рамка за денот на вљубените со диско лед светло
со текст по ваша желба
Материјал: Дрво и пластика
Димензии: 250х200мм

Плишена Плакета – Темно Плава

Highlights:

Изработена со ваш текст или лого

Бои: Црвена, Темно Плава

Димензии:
• Висина: 195мм
• Должина: 195мм
• Ширина: 160мм

Плишена Плакета – Црвена

Highlights:

Изработена со ваш текст или лого

Бои: Црвена, Темно Плава

Димензии:
• Висина: 195мм
• Должина: 195мм
• Ширина: 160мм

Уникатен часовник со 3 фотографии

Highlights:

Уникатен часовник за вашите сакани
Со имиња и 3 фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 370х270мм

Рамка со имиња и фотографија

Highlights:

Рамка со Фотографија
Фотографијата се менуваат

Материјал: Дрво
Димензии: 355х440мм

Димензии на фотографии: 125х111мм

Рамка со имиња и фотографија

Highlights:

Рамка со Фотографија
Фотографијата се менуваат

Материјал: Дрво
Димензии: 355х440мм

Димензии на фотографии: 125х111мм

Уникатна табличка за во автомобил – Valentine Day

Highlights:

Табличка за во автомобил – За денот на вљубените – Valentine Day
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Материјал: Пластика
Димензии: 100х100мм

Рамка со фотографија – Love is

Highlights:

Рамка со фотографија – Love is

Материјал: Дрво
Димензии: 210х220мм

Рамка срце со 2 фотографии – Valentine day

Highlights:

Valentine day Рамка срце со 2 фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 280х250мм

 

Valentine Day перница со ваша фотографија

Highlights:

Valentine Day со фотографија и текст по ваша желба

Димензии: 400х400мм

Valentine Day перница со ваша фотографија

Highlights:

Valentine Day со фотографија и текст по ваша желба

Димензии: 400х400мм

Рамка Love со 4 фотографии – Happy Valentine Day

Highlights:

Рамка Love со 4 фотографии – Happy Valentine Day
Фотографиите се менуваат

Материјал: Дрво
Димензии: 380х240мм
Димензии на фотографии: 100х65мм

Рамка со имиња и фотографија

Highlights:

Рамка со Фотографија
Фотографијата се менуваат

Материјал: Дрво
Димензии: 355х440мм

Димензии на фотографии: 125х111мм

Рамка со имиња и фотографија

Highlights:

Рамка со Фотографија
Фотографијата се менуваат

Материјал: Дрво
Димензии: 355х440мм

Димензии на фотографии: 125х111мм

Декоративно чоколадо

Highlights:

Декоративно чоколадо

Дизајн и текст по ваша желба

• Декоративна кутија
• Декоративно чоколадо

Плишена Плакета

Highlights:

Изработена со ваш текст или лого

Боја:
Сина
Црвена

Димензии:
• Висина: 165мм
• Должина: 190мм
• Ширина: 220мм

Уникатна Рамка

Highlights:

Рамка со Фотографија и текст по ваша желба
Фотографијата се менуваат

Материјал: Дрво
Димензии: 360х390мм

Рамка со имиња и фотографија

Highlights:

Рамка со Фотографија
Фотографијата се менуваат

Материјал: Дрво
Димензии: 355х440мм

Димензии на фотографии: 125х111мм

Рамка со имиња и фотографија

Highlights:

Рамка со Фотографија
Фотографијата се менуваат

Материјал: Дрво
Димензии: 355х440мм

Димензии на фотографии: 125х111мм

Плишена Плакета

Highlights:

Изработена со ваш текст или лого

Боја:
Црвена
Сина

Димензии:
• Висина: 165мм
• Должина: 190мм
• Ширина: 220мм

Држач за цвеќе

Highlights:

Подарокот може да биде вистински израз за внимание кој може да биде уникатен поклон за секоја жена

Производ: Држач за цвеќе
Материјал: Дрво
Димензии: 230х240мм

Уникатна рамака

Highlights:

Уникатна рамка
Текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 220х230мм

Рамка со имиња и фотографија

Highlights:

Рамка со Фотографија – Happy Valentine Day
Фотографијата се менуваат

Материјал: Дрво
Димензии: 355х440мм

Димензии на фотографии: 125х111мм

1 2
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping