fbpx

Product Tag: #Plaketi

#Plaketi

(Showing 1 – 12 products of 139 products)

Show:

Spotify – Плакета

Highlights:

Spotify – Плакета со песна по ваша желба

Материјал: Пластика и Дрво
Димензии:
• Висина: 150мм
• Должина: 120мм
• Ширина: 40мм

Spotify – Плакета

Highlights:

Spotify – Плакета со песна по ваша желба

Материјал: Пластика и Дрво
Димензии:
• Висина: 190мм
• Должина: 110мм
• Ширина: 70мм

Гравирана Даска со ваше лого

Highlights:

Даска гравирана со текст или лого по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 350х250мм

Дрвен Часовник

Highlights:

Нов креативен подарок. Дрвен Часовник Гравиран со ваше лого или текст.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Дрвен Часовник
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси
Димензии: 200х200мм
Дебелина: 13,5мм

Дрвена рамка (30х30см)

Highlights:

Уникатна рамка гравирана со текст по ваша желба
Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

Дрвена рамка (30х30см)

Highlights:

Уникатна рамка гравирана со текст по ваша желба
Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

Дрвена рамка (30х30см)

Highlights:

Уникатна рамка гравирана со текст по ваша желба
Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

Дрвена Рамка (45х37см)

Highlights:

Дрвена Рамка (45х37см)
На Рамката може да се испечатат 9 фотографии и текст по ваша желба.
Фотографиите се испечатени на самото дрво.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Дрвена Рамка
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси.
Димензии: 450х370мм

Сликите може да ги пратете на Viber – 070/532-620

Дрвена рамка во срце форма

Highlights:

Нов креативен подарок. Дрвена рамка во срце форма (25х19см)
На Рамката може да се испечати фотографија и текст по ваша желба.
Фотографиите се испечатени на самото дрво.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Дрвена рамка во срце форма
Материјал: Дрво – Бука пакуван во целофенски кеси.
Димензии: 250х190мм
Дебелина: 13,5 мм

Дрвена украсна рамка (57х30см)

Highlights:
Нов креативен подарок. Дрвена украсна рамка (57х30см)
На Рамката може да се испечатат 2 фотографии и текст по ваша желба.
Фотографиите се испечатени на самото дрво.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…
Производ: Дрвена украсна рамка
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси.
Димензии: (570х300мм)

Книга со посвета

Highlights:

Книга со посвета изработена од дрво и печатена на самото дрво.

Димензии:38х28см

Текст и Фотографија по ваш избор.

Книга со посвета

Highlights:

Книга со посвета изработена од дрво.

Димензии:50х36см

Текст и Фотографија по ваш избор.

1 2 3 11 12
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping