fbpx

Product Tag: #ogledalce

#ogledalce

Showing all 4 results

Show:

Џебно огледало, овално (63х72мм)

Highlights:

Џебно, метално огледало со фотографија.
Mоже да се печати фотографија и текст по ваша желба.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Производ: Џебно огледало со фотографија
Материјал: Метал 

Изберете модел:
Џебно огледало, срце (65х59мм)
Џебно огледало, овално (63х72мм)
Џебно огледало, квадратна форма (66х73мм)
Џебно огледало, тркалезна форма (62×66мм)

Џебно огледало, квадратна форма (66х73мм)

Highlights:

Џебно, метално огледало со фотографија.
Mоже да се печати фотографија и текст по ваша желба.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Производ: Џебно огледало со фотографија
Материјал: Метал 

Изберете модел:
Џебно огледало, срце (65х59мм)
Џебно огледало, овално (63х72мм)
Џебно огледало, квадратна форма (66х73мм)
Џебно огледало, тркалезна форма (62×66мм)

Џебно огледало, круг форма (62×66мм)

Highlights:

Џебно, метално огледало со фотографија.
Mоже да се печати фотографија и текст по ваша желба.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Производ: Џебно огледало со фотографија
Материјал: Метал 

Изберете модел:
Џебно огледало, срце (65х59мм)
Џебно огледало, овално (63х72мм)
Џебно огледало, квадратна форма (66х73мм)
Џебно огледало, тркалезна форма (62×66мм)

Out Of Stock

Џебно огледало, срце (65х59мм)

Highlights:

Џебно, метално огледало со фотографија.
На Џебно огледало може да се печати што и да посакате.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Производ: Џебно огледало со фотографија
Материјал: Метално пакуван во целофенски кеси

Изберете модел:
Џебно огледало, срце (65х59мм)
Џебно огледало, овално (63х72мм)
Џебно огледало, квадратна форма (66х73мм)
Џебно огледало, тркалезна форма (62×66мм)

Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping