fbpx

Product Tag: #novogodisni izrabotki

#novogodisni izrabotki

(Showing 1 – 24 products of 32 products)

Show:

Елка со лампион и име

Highlights:

Дрвена елка и уникатен пластичен лампион со име по ваша желба

Димензија на Елка: 41х24см
Димензија на Лампион: 8см

Елка со лампион и име

Highlights:

Дрвена елка и уникатен пластичен лампион со име по ваша желба

Димензија на Елка: 41х24см
Димензија на Лампион: 8см

Новогодишна куќичка со име (Пакетче)

Highlights:

Новогодишна куќичка (ПАКЕТЧЕ) со име за вашите најмили

Материјал: Дрво

Димензии:
Висина: 300мм
Ширина: 200мм
Должина: 200мм

Пластичен лампион со анимиран лик и име

Highlights:

Лампион со име за вашите најмили

Материјал: Пластика
Димензии: 100мм

Лампион со име 8см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба со декорација
(декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 80мм

250 ден 17% Off

Лампион со име 10см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба со декорација
(декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 100мм

300 ден 14% Off

Лампион со име (Minnie Mouse) 10см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба (Minnie Mouse)
со декорација,    (декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 100мм

300 ден 14% Off

Лампион со име (Minnie Mouse) 8см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба (Minnie Mouse)
со декорација,    (декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 80мм

250 ден 17% Off

Лампион со име (Mickey Mouse) 10см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба (Mickey Mouse)
со декорација,    (декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 100мм

300 ден 14% Off

Лампион со име (Mickey Mouse) 8см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба (Mickey Mouse)
со декорација,    (декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 80мм

250 ден 17% Off

Лампион со име (Ирвас) 10см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба (Ирвас)
со декорација,    (декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 100мм

300 ден 14% Off

Лампион со име (Ирвас) 8см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба (Ирвас)
со декорација,    (декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 80мм

250 ден 17% Off

Новогодишна куќичка со име (Пакетче)

Highlights:

Новогодишна куќичка со име која може да ја користете како декоративен дел
за вашите најмили како пакетче за нова година

Материјал: Дрво

Димензии:
Висина: 270мм
Ширина:170мм
Должина: 200мм

550 ден 21% Off

Лампион со име и фотографија

Highlights:

Новогодишен лампион со име и фотографија за вашите најмили

Материјал: Дрво
Димензии: 103х145мм
Димензии за Фотографија: 60х60мм

Новогодишен украс

Highlights:

Новогодишен украс со LED светло RGB

Материјал: Дрво 6мм
Димензии: 450х250мм

1,200 ден 8% Off

Новогодишно Венче за врата

Highlights:

Уникатно новогодишно венче со текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 320х310мм

Лампион срце

Highlights:

Новогодишен лампион со текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 100х100мм

Лампион со текст и фотографија

Highlights:

Новогодишен лампион со текст и фотографија за вашите најмили

Материјал: Дрво
Димензии: 100х100мм

Новогодишен украс – Ирваси со име

Highlights:

Новогодишен украс
Ирвас со име по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 400х300мм

Лампион со анимиран лик, име и фотографија

Highlights:

Лампион со дизајн по ваша желба
анимиран лик, име и фотографија

Материјал: Дрво
Димензии: 130х120мм

Новогодишен украс – Ирвас со име

Highlights:

Новогодишен украс
Ирвас со име по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 155х65мм

Лампион со име

Highlights:

Новогодишен лампион со име за вашите најмили

Материјал: Дрво
Димензии: 100х120мм

Новогодишна Елка со фотографија и име

Highlights:

Новогодишна Елка со фотографија и име по ваша желба.
Одберете уникатен украс за вашите најмили.

Материјал: Дрво
Димензии: 305х200мм

Лампион со име и фотографија

Highlights:

Новогодишен лампион со име и фотографија за вашите најмили

Материјал: Дрво
Димензии: 103х145мм
Димензии за Фотографија: 60х60мм

1 2
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping