fbpx

Product Tag: #lampioni

#lampioni

(Showing 1 – 24 products of 45 products)

Show:

Елка со лампион и име

Highlights:

Дрвена елка и уникатен пластичен лампион со име по ваша желба

Димензија на Елка: 41х24см
Димензија на Лампион: 8см

Елка со лампион и име

Highlights:

Дрвена елка и уникатен пластичен лампион со име по ваша желба

Димензија на Елка: 41х24см
Димензија на Лампион: 8см

Пластичен лампион со анимиран лик и име

Highlights:

Лампион со име за вашите најмили

Материјал: Пластика
Димензии: 100мм

Лампион со име 8см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба со декорација
(декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 80мм

250 ден 17% Off

Лампион со име 10см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба со декорација
(декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 100мм

300 ден 14% Off

Лампион со име (Minnie Mouse) 10см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба (Minnie Mouse)
со декорација,    (декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 100мм

300 ден 14% Off

Лампион со име (Minnie Mouse) 8см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба (Minnie Mouse)
со декорација,    (декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 80мм

250 ден 17% Off

Лампион со име (Mickey Mouse) 10см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба (Mickey Mouse)
со декорација,    (декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 100мм

300 ден 14% Off

Лампион со име (Mickey Mouse) 8см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба (Mickey Mouse)
со декорација,    (декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 80мм

250 ден 17% Off

Лампион со име (Ирвас) 10см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба (Ирвас)
со декорација,    (декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 100мм

300 ден 14% Off

Лампион со име (Ирвас) 8см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба (Ирвас)
со декорација,    (декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 80мм

250 ден 17% Off

Лампион со име (9х10)

Highlights:

Лампион со име (9х10)

Материјал: Дрво – Дебелина – 3мм 
Димензии: 90х100мм

Лампион со име и фотографија

Highlights:

Новогодишен лампион со име и фотографија за вашите најмили

Материјал: Дрво
Димензии: 103х145мм
Димензии за Фотографија: 60х60мм

Лампион срце

Highlights:

Новогодишен лампион со текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 100х100мм

Лампион со текст и фотографија

Highlights:

Новогодишен лампион со текст и фотографија за вашите најмили

Материјал: Дрво
Димензии: 100х100мм

Лампион со фотографија и текст 6см

Highlights:

Лампион со декорација, фотографија и текст по ваша желба

Материјал: Пластика
Димензии: 60мм

Уникатен пластичен лампион со име

Highlights:

Новогодишен лампион со име за вашите најмили

Материјал: Пластика
Димензии: 100х80мм

Лампион со име

Highlights:

Лампион со декорација и ваше име

Материјал: Пластика
Димензии: 30х85мм

Лампион со име – Срце

Highlights:

Лампион со декорација во форма на срце со ваше име

Материјал: Пластика
Димензии: 80х80мм

Лампион со име – Елка

Highlights:

Лампион со декорација во форма на новогодишна елка со ваше име

Материјал: Пластика
Димензии: 110х90мм

Уникатен лампион со име

Highlights:

Новогодишен лампион со име за вашите најмили

Материјал: Дрво
Димензии: 100х80мм

150 ден 25% Off

Лампион со анимиран лик, име и фотографија

Highlights:

Лампион со дизајн по ваша желба
анимиран лик, име и фотографија

Материјал: Дрво
Димензии: 130х120мм

Лампион со име

Highlights:

Новогодишен лампион со име за вашите најмили

Материјал: Дрво
Димензии: 100х120мм

Лампион со име и фотографија

Highlights:

Новогодишен лампион со име и фотографија за вашите најмили

Материјал: Дрво
Димензии: 103х145мм
Димензии за Фотографија: 60х60мм

1 2
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping