fbpx

Product Tag: #Kutija za vino

#Kutija za vino

Showing all 9 results

Show:

Кутија за вино Св.Никола

Highlights:

Уникатна кутија за вино печатена со Св. Нинола
Може да се печати со ваш дизајн по ваша желба со фотографии и текст во боја 

Материјал: Дрво
Димензии: 370х100мм

Новогодишна кутија за вино

Highlights:

Може да се гравира текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии:
• Висина: 400мм
• Ширина: 125мм
• Долшина: 130мм

Уникатна Дрвена кутија

Highlights:

Дрвена уникатна кутија гравирана со текст по ваша желба

Материјал: Дрво – Бука
Димензии:
• Висина: 350мм
• Должина: 255мм
• Ширина: 120мм

Уникатна Кутија за вино

Highlights:

Креативен-уаникатен подарок.
На кутијата за вино може да се гравира посвета по ваш избор со текст за родендени и за други свечени денови.
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Кутија за вино
Материјал: Дрво – Бука пакуван во целофенски кеси
Димензии: 370х95мм
Дебелина: 8мм

600 ден 25% Off

Уникатна Кутија за вино

Highlights:

Кутија за вино може да се гравира посвета по ваш избор за вашите свечености

Производ: Кутија за вино
Материјал: Дрво
Димензии: 350х105мм

Уникатна кутија за вино печатена

Highlights:

Уникатна кутија за вино печатена
Може да се печати со ваш дизајн по ваша желба со фотографии и текст во боја 

Материјал: Дрво
Димензии: 370х100мм

600 ден 25% Off

Уникатна кутија за виски и ракија

Highlights:

Креативен-уаникатен подарок.
На кутијата може да се гравира текст по ваша желба
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Кутија за виски и ракија
Материјал: Дрво
Димензии: 
• Висина: 430мм
• Должина: 320мм
• Ширина: 130мм

Уникатна кутија со вино печатена

Highlights:

Уникатна кутија со вино
Може да се печати со ваш дизајн по ваша желба со фотографии и текст во боја 

Материјал: Дрво
Димензии: 370х100мм

Уникатна кутија со вино печатена

Highlights:

Уникатна кутија со вино Alexandria
Може да се печати со ваш дизајн по ваша желба со фотографии и текст во боја 

Материјал: Дрво
Димензии: 370х100мм

Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping