fbpx

Product Tag: #8mi Mart

#8mi Mart

(Showing 1 – 24 products of 30 products)

Show:

Рамка со часовник за 8ми Март

Highlights:

Рамка со 2 фотографии и часовник со текст по ваша желба
посветена за 8ми Март

Материјал: Дрво
Димензии: 250х300мм

Плакета Рамка за 8ми Март со фотографии

Highlights:

Плакета рамка за 8ми Март со текст и фотографии по ваша желба
Материјал: Дрво и пластика
Димензии: 300х300мм

Плишена Плакета – Темно Плава

Highlights:

Изработена со ваш текст или лого

Бои: Црвена, Темно Плава

Димензии:
• Висина: 195мм
• Должина: 195мм
• Ширина: 160мм

Уникатна рамка

Highlights:

Рамка со фотографија и текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 200х200мм
Димензија на фотографија: 158х108мм

Плишена Плакета – Црвена

Highlights:

Изработена со ваш текст или лого

Бои: Црвена, Темно Плава

Димензии:
• Висина: 195мм
• Должина: 195мм
• Ширина: 160мм

Светлечка 3D лед лампа

Highlights:

Светлечка 3D лед лампа со ваше лого

Материјал: Пластика

Димензии: 235х210мм

Светлечка 3D лед лампа

Highlights:

Светлечка 3D лед лампа со ваше лого

Материјал: Пластика

Димензии: 235х210мм

Светлечка 3D лед лампа

Highlights:

Светлечка 3D лед лампа со ваше лого

Материјал: Пластика

Димензии: 235х210мм

Светлечка 3D лед лампа

Highlights:

Светлечка 3D лед лампа со ваше лого

Материјал: Пластика

Димензии: 235х210мм

Светлечка 3D лед лампа

Highlights:

Светлечка 3D лед лампа со ваше лого

Материјал: Пластика

Димензии: 235х210мм

Светлечка 3D лед лампа со ваше лого

Highlights:

Светлечка 3D лед лампа со ваше лого

Материјал: Пластика

Димензии: 235х210мм

Плакета за 8ми Март

Highlights:

Уникатна плакета за 8ми Март со текст по ваша желба

Материјал: Пластика 6мм
Димензии: 220х150мм

Рамка за 8ми март со фотографија

Highlights:

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Материјал: Дрво
Димензии: 270×200мм

Светлечки 3D лед лампи

Highlights:

Светлечка 3D лед лампа

Материјал: Пластика

Димензии: 235х210мм

Декоративно чоколадо

Highlights:

Декоративно чоколадо

Дизајн и текст по ваша желба

• Декоративна кутија
• Декоративно чоколадо

Светлечки 3D лед лампи

Highlights:

Светлечка 3D лед лампа

Материјал: Пластика

Димензии: 235х210мм

Плишена Плакета

Highlights:

Изработена со ваш текст или лого

Боја:
Сина
Црвена

Димензии:
• Висина: 165мм
• Должина: 190мм
• Ширина: 220мм

Светлечки 3D лед лампи

Highlights:

Светлечка 3D лед лампа

Материјал: Пластика

Димензии: 235х210мм

Светлечки 3D лед лампи

Highlights:

Светлечка 3D лед лампа

Материјал: Пластика

Димензии: 235х210мм

Светлечка 3D лед лампа – Мече

Highlights:

Светлечка 3D лед лампа

Материјал: Пластика

Димензии: 277х206мм

Плишена Плакета

Highlights:

Изработена со ваш текст или лого

Боја:
Црвена
Сина

Димензии:
• Висина: 165мм
• Должина: 190мм
• Ширина: 220мм

Држач за цвеќе

Highlights:

Подарокот може да биде вистински израз за внимание кој може да биде уникатен поклон за секоја жена

Производ: Држач за цвеќе
Материјал: Дрво
Димензии: 230х240мм

Рамка со фотографии за денот на жената – 8ми Март

Highlights:

Уникатна рамка за 8ми март со фотографии и посвета по ваша желба.
Подарокот може да биде вистински израз за внимание кој може да биде уникатен поклон за секоја жена.

Материјал: Дрво
Димензии: 200х325мм

1 2
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping