fbpx

Уникатни рамки и плакети

Уникатни рамки и плакети

(Showing 157 – 168 products of 171 products)

Show:

Уникатна Рамка со слика

Highlights:

Рамка со слика и текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 180×260мм

Уникатна рамка срце

Highlights:

Уникатна рамка со слика и текст и боја по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 230х210мм

Уникатни Плакети

Highlights:

Уникатни Плакети изработени по ваш дизајн

Материјал: Дрво
Димензии: 150х150мм

Уникатни рамки за вашите најмили

Highlights:

Изработка на уникатни рамкаки за вашите најмили со и дизајн по ваш избор е 800ден.
На самата рамка можете да пратите фотографија која би ја испечатиле на самото дрво.
Фотографијата може да ја менувате.
Рамката е изработена од дрво трослоен лесонит.
Рамката е голема 20х29см.

Уникатни Рамки за сите ваши свечености

Highlights:

Уникатни Рамки за сите ваши свечености

Димензии по ваша желба контактирајте не на следниот број 070/532-620

Уникатни рамки со име за вашите најмили со часовник

Highlights:

Изработка на уникатни рамкаки за вашите најмили со и дизајн по ваш избор е 1000 ден.
На самата рамка можете да пратите фотографија која би ја испечатиле на самото дрво.
Фотографијата може да ја менувате.
Рамката е изработена од дрво.
Рамката е голема 30х38см.

Уникатно дрвено цвеќе – без часовник

Highlights:

Нов креативен-уникатен подарок. Цвеќе без часовник изработено од дрво во колор бои,
со ваша фотографија и ваша порака, која ќе биде наменета на личноста на која сакате да го подарите.
Подарокот е персонализиран за 8ми Март, за родендени и за други свечени денови.

Производ: Цвеќе без саат за 8ми Март
Материјал: Дрво пакувано во картонска кутија
Висина 27см
Ширина 25см

Уникатно дрвено цвеќе – со часовник

Highlights:

Нов креативен-уникатен подарок. Цвеќе со часовник изработено од дрво во колор бои,
со ваша фотографија и ваша порака, која ќе биде наменета на личноста на која сакате да го подарите.
Подарокот е персонализиран за 8ми Март, за родендени и за други свечени денови.

Производ: Цвеќе со саат за 8ми Март
Материјал: Дрво пакувано во картонска кутија
Висина 27см
Ширина 25см

Уникатно дрвено цвеќе – со часовник

Highlights:

Цвеќе со часовник изработено од дрво гравирано
со ваша фотографија и ваша порака, која ќе биде наменета на личноста на која сакате да го подарите.
Подарокот е персонализиран за 8ми Март, за родендени и за други свечени денови.

Производ: Цвеќе со саат
Материјал: Дрво пакувано во картонска кутија
Висина 27см
Ширина 25см

Уникатно дрвено цвеќе – со часовник

Highlights:

Цвеќе со часовник изработено од дрво,
Со ваша порака, која ќе биде наменета на личноста на која сакате да го подарите.
Подарокот е персонализиран за 8ми Март, за родендени и за други свечени денови.

Производ: Цвеќе со саат
Материјал: Дрво пакувано во картонска кутија
Висина 27см
Ширина 25см

Часовник за вашите фирми

Highlights:

Часовник за вашите фирми со ваш дизајн изработен од дрво

Димензии: 290х410мм

1,000 ден 17% Off

Часовник за вашите фирми (70x43cm)

Highlights:

Часовник за вашите фирми со ваш дизајн изработен од дрво

Димензии: 700х430мм

За повеке изформации и цени јавете се на – 070/532-620
или пишете на ФБ > https://www.facebook.com/TP.LELEKOVI/

1 2 12 13 14 15
Scroll To Top
Close
Close
Почетна
Филтри
0 Омилени
0 Кошничка
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping