fbpx

Почетна

Oops...
Slider with alias slideshow1 not found.
[woo_slide title1=”Избрани производи” color=”#ffffff” title_length=”0″ orderby=”rand” numberposts=”10″ item_row=”2″ columns=”5″ columns1=”4″ columns2=”3″ columns3=”2″ columns4=”1″ speed=”1000″ interval=”5000″ scroll=”10″ layout=”featured4″]

Најнови производи

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Highlights:

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Материјал: Дрво
Димензии: 200×200мм

Стаклено декоративно шише – Чутурка

Highlights:

Стаклено шише
со текст гравиран и декорација по ваша желба

Димензии:
• Висина: 205мм
• Шинина: 55мм
• Должина: 155мм

500 ден 29% Off

Велигденско Зајче магнет

Highlights:

Велигденско Зајче магнет печатен на самото дрво.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Велигденско Зајче магнет.
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси.
Димензии: 100х75мм.

Држач за клучеви – Куќа

Highlights:

Држач за клучеви – Куќа

Материјал: Дрво – 5мм

Димензии: 250х280мм

Рамка Часовник Круг – Св. Кузман и Дамјан

Highlights:

Рамкa Часовник Круг 30x30cm
Може фотографии и текст по ваша желба.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Производ: Часовник Круг
Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

Рамка дрво со 2 фотографии

Highlights:

Рамка дрво со текст и фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 600×330мм

Велигденски украс – Црква

Highlights:

Материјал: Дрво

Димензии:
• Висина: 350мм
• Должина: 305мм
• Ширина: 255мм

Рамка со 4 фотографии и текст

Highlights:

Рамка со 4 фотографии и текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 390х290мм

Spotify – Плакета

Highlights:

Spotify – Плакета со песна по ваша желба

Материјал: Пластика и Дрво
Димензии:
• Висина: 190мм
• Должина: 110мм
• Ширина: 70мм

Уникатна рамка од дрво

Highlights:

Нов креативен подарок. Рамка за 8ми Март со 1 фотографии и текст, на која може да се печати што и да посакате.
Тоа значи, дека може Ваши фотографии, лого и може да ја менувате бојата на самата рамка по ваш избор.

Висина: 215мм
Ширина: 239мм
Дебелина: 9мм

Зелена чаша со бело прозорче

Highlights:

Зелена чаша со бело прозорче

Материјал: керамика
Боја: зелена

Чаши за денот на вљубените дизајн 7

Highlights:

Чаши за денот на вљубените се печатени по ваш избор со ваша фотографија ваш текст по ваша желба

Печатени со одличен квалитет

Чаши за 8ми Март дизајн 5

Highlights:

Чаши за 8ми Март се печатени по ваш избор со ваша фотографија ваш текст по ваша желба

Печатени со одличен квалитет

Кригла за пиво (пескарено стакло)

Highlights:

Пескарена кригла, на која може да се печати што и да посакате.
Тоа значи, дека може Ваши фотографии, логоа и разни дизајн

Висина на криглата: 150 мм
Ширина: 80 мм
Максимална големина на дизајнот што може да се печати на криглата: 200х100 мм

Метална плочка (30х45мм)

Highlights:

Метална плочка (30х45мм)
Гравирано со ваш текст

За додатоци за привезоци Кликни овде.

 

Метален привезок со фотографија

Highlights:

Метален привезок гравиран со ваша фотографија

Димензии: 30х45мм

За додатоци за привезоци Кликни овде.

Чаша – Volvo

Highlights:

Чаши со ваше лого печатени по ваш избор со ваша фотографија ваш текст по ваша желба

Печатени со одличен квалитет

Модели:
Чаша – Alfa Romeo
Чаша – Audi
Чаша – BMW
Чаша – Ford
Чаша – Mercedes Benz
Чаша – Renault
Чаша – Volkswagen
Чаша – Opel
Чаша – Peugeot
Чаша – Volvo

Велигденски украс со фотографија и име

Highlights:

Велигденски украс со фотографија и име по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 200х155мм

Рамка со Фотографија

Highlights:

Рамка со Фотографија – Happy Valentine Day
Фотографијата се менуваат

Материјал: Дрво
Димензии: 200х176мм

Димензии на фотографии: 145х128мм

Рамка со едно име со часовник (300х400мм)

Highlights:

Изработка на уникатни рамки за вашите најмили со име и дизајн по ваш избор
На самата рамка можете да пратите фотографија која би ја испечатиле на самото дрво.
Фотографијата може да ја менувате.
Рамката е изработена од дрво.
Рамката е голема 30х40см.
За повеке информации на рамките со имиња посетете ја ФБ страна: https://www.facebook.com/pg/TP.LELEKOVI/photos/?tab=album&album_id=2003739843230938

Рамка со едно име со часовник (300х400мм)

Highlights:

Изработка на уникатни рамки за вашите најмили со име и дизајн по ваш избор
На самата рамка можете да пратите фотографија која би ја испечатиле на самото дрво.
Фотографијата може да ја менувате.
Рамката е изработена од дрво.
Рамката е голема 30х40см.
За повеке информации на рамките со имиња посетете ја ФБ страна: https://www.facebook.com/pg/TP.LELEKOVI/photos/?tab=album&album_id=2003739843230938

Привезок метална плочка круг форма (календарче) (со додаток)

Highlights:

Гравиран Привезок Метална плочка круг форма (календарче) (Со додаток)
Гравирано по ваша желба со ваш текст

Димензии:35х35мм

За додатоци за привезоци Кликни овде.

350 ден 22% Off

Срце рамка гравирана

Highlights:

Срце рамка гравирана со текст и фотографија по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 200х200мм.
Димензии по ваша желба контактирајте не на следниот број 070/532-620

Уникатно дрвено цвеќе – со часовник

Highlights:

Цвеќе со часовник изработено од дрво,
Со ваша порака, која ќе биде наменета на личноста на која сакате да го подарите.
Подарокот е персонализиран за 8ми Март, за родендени и за други свечени денови.

Производ: Цвеќе со саат
Материјал: Дрво пакувано во картонска кутија
Висина 27см
Ширина 25см

Рамка со едно име со часовник (300х400мм)

Highlights:

Изработка на уникатни рамки за вашите најмили со име и дизајн по ваш избор
На самата рамка можете да пратите фотографија која би ја испечатиле на самото дрво.
Фотографијата може да ја менувате.
Рамката е изработена од дрво.
Рамката е голема 30х40см.
За повеке информации на рамките со имиња посетете ја ФБ страна: https://www.facebook.com/pg/TP.LELEKOVI/photos/?tab=album&album_id=2003739843230938

Табличка за во автомобил – Пожарна

Highlights:

Табличка за во автомобил – Пожарна е изработена од двете страни.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Табличка за во автомобил – Пожарна
Материјал: Пластика пакуван во целофенски кеси
Димензии: 65х90мм

Црна Zippo Запалка

Highlights:

Црна Zippo Запалка

Гравиран со ваш текст или лого

+ Метална кутија

Камион рамка за вашата фирма

Highlights:

Уникатна рамка камион за вашата фирма со текст и лого по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 350х180мм

Гравирана даска за месо (370×175мм)

Highlights:

Гравирана даска за месо со текст и лого по ваша желба

Производ: Даска за месо 
Материјал: Дрво – Бука пакуван во целофенски кеси
Димензии: 370×175мм
Дебелина: 20мм

Нараквици од Медицински Челик

Highlights:

Нараквици од Медицински Челик.
Може да се гравира со ваш текст или иницијали.
Во цената е вклучено и гравирањето.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Производ: Нараквици
Материјал: Нераѓосувачки Медицински Челик

Уникатна рамка со 3 фотографии

Highlights:

Уникатна рамка текст и 3 фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 210×305мм

Димензии на фотографија: 90х65мм

Гравирана Стаклена Винска Чаша

Highlights:

Гравирана Стаклена Чаша.

Може да се гравира текст и лого по ваша желба.

За гравирање количина контактирајте не 070/532/620

Чаша – Среќа е – Личност

Highlights:

Чаши со Среќа е печатени по ваш избор со ваша фотографија ваш текст по ваша желба

Печатени со одличен квалитет

Уникатна Рамка со часовник и 2 фотографии

Highlights:

Уникатна Рамка со часовник и 2 фотографии
изработена со ваш дизајн 

Материјал: Дрво
Димензии: 510×210мм

Рамка со едно име без часовник (300х400мм)

Highlights:

Изработка на уникатни рамки за вашите најмили со име и дизајн по ваш избор
На самата рамка можете да пратите фотографија која би ја испечатиле на самото дрво.
Фотографијата може да ја менувате.
Рамката е изработена од дрво
Рамката е голема 30х40см.
За повеке информации на рамките со имиња посетете ја ФБ страна: https://www.facebook.com/pg/TP.LELEKOVI/photos/?tab=album&album_id=2003739843230938

Стаклено декоративно шише – Сијалица

Highlights:

Стаклено шише
со текст гравиран и декорација по ваша желба

Димензии:
• Висина: 150мм
• Шинина: 70мм
• Должина: 70мм

500 ден 29% Off

Магична чаша со ваша фотографија

Highlights:

Израдувајте ги вашите најблиски со магичен подарок!
Керамичка термална магична чаша со висок квалитет наменета за чај или кафе.
На магичните чаши може да се печати што и да посакате.
Тоа значи дека може ваши фотографии, логоа, слики или пак некоја од сликичките со Среќа е …
На прв поглед магичните чаши се црни но со самото додавање на врела течност во нив тие побелуваат односно се појавува вашата фотографија или дизајн, исто како на сликава.

Производ: Магична чаша
Материјал: Керамична чаша пакуван во целофенски кеси
Висина: 9.5см
Ширина: ф8.2

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Highlights:

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Материјал: Дрво
Димензии: 200×200мм

Дрвен привезок

Highlights:

Привезокот е изработен од високо квалитетно дрво.
Може да биде обработен од двете страни
Цената е за готов-изгравиран производ 

Димензии: 45×45мм

Рамка со едно име без часовник (300х400мм)

Highlights:

Изработка на уникатни рамки за вашите најмили со име и дизајн по ваш избор
На самата рамка можете да пратите фотографија која би ја испечатиле на самото дрво.
Фотографијата може да ја менувате.
Рамката е изработена од дрво
Рамката е голема 30х40см.
За повеке информации на рамките со имиња посетете ја ФБ страна: https://www.facebook.com/pg/TP.LELEKOVI/photos/?tab=album&album_id=2003739843230938

Just Married – држач за прстени

Highlights:

Свадбен Држач за прстени со имиња и дата.

Димезнии:

  • Широчина:140мм
  • Должина:140мм
  • Висина:180мм

Уникатна Рамка

Highlights:

Рамка со Фотографија и текст по ваша желба
Фотографијата се менуваат

Материјал: Дрво
Димензии: 360х390мм

Рамка со едно име без часовник (300х400мм)

Highlights:

Изработка на уникатни рамки за вашите најмили со име и дизајн по ваш избор
На самата рамка можете да пратите фотографија која би ја испечатиле на самото дрво.
Фотографијата може да ја менувате.
Рамката е изработена од дрво
Рамката е голема 30х40см.
За повеке информации на рамките со имиња посетете ја ФБ страна: https://www.facebook.com/pg/TP.LELEKOVI/photos/?tab=album&album_id=2003739843230938

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Highlights:

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Материјал: Дрво
Димензии: 200×200мм

Ланче од нераѓосувачки медицински челик со име

Highlights:

Ланче со име по ваша желба

Материјал: Нераѓосувачки медицински челик

Рамка со две имиња без часовник (300х400мм)

Highlights:

Изработка на уникатни рамки за вашите најмили со две имиња и дизајн по ваш избор
На самата рамка можете да пратите фотографија која би ја испечатиле на самото дрво.
Фотографијата може да ја менувате.
Рамката е изработена од дрво.
Рамката е голема 30х40см.
За повеке информации на рамките со имиња посетете ја ФБ страна: https://www.facebook.com/pg/TP.LELEKOVI/photos/?tab=album&album_id=2003739843230938

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Highlights:

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Материјал: Дрво
Димензии: 200×200мм

Велигденско Дрво

Highlights:

Велигденски уникатен украс со име

Материјал: Дрво – 11мм

Димензии:
• Висина: 210мм
• Должина: 145мм
• Ширина: 60мм

300 ден 25% Off

Плакета

Highlights:

Производ: Плакета

Материјал: Пластика

Димензии: 210х160мм

Држач за клучеви – со ваш дизајн

Highlights:

Текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 280х349мм

Стаклено декоративно шише – Камион

Highlights:

Стаклено шише во форма на камион
со текст гравиран по ваша желба

Димензии:
• Висина: 60мм
• Шинина: 40мм
• Должина: 220мм

500 ден 29% Off

Рамка за фотографија со Ninja

Highlights:

Материјал: Дрво

Димензии: 185х280мм

Димензија за фотографија: 85х90мм

Уникатен велигденски украс со 3 имиња

Highlights:

Уникатен велигденски украс со 3 имиња и 3 зајчиња со држач за јајца.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Уникатен велигденски украс со име
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси.

Димензии:
Висина: 160мм
Должина: 270мм
Ширина: 90мм

Family Дрво со 9 фотографии

Highlights:

Family Дрво со ваши фотографии

Материјал: Дрво – 9мм Дебелина

Димензии: 550х500мм

Рамка со едно име со часовник (300х400мм)

Highlights:

Изработка на уникатни рамки за вашите најмили со име и дизајн по ваш избор
На самата рамка можете да пратите фотографија која би ја испечатиле на самото дрво.
Фотографијата може да ја менувате.
Рамката е изработена од дрво.
Рамката е голема 30х40см.
За повеке информации на рамките со имиња посетете ја ФБ страна: https://www.facebook.com/pg/TP.LELEKOVI/photos/?tab=album&album_id=2003739843230938

Уникатен Часовник

Highlights:

Уникатен часовник
Материјал: Дрво
Димензии: 200х200мм

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Highlights:

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Материјал: Дрво
Димензии: 200×200мм

Уникатни срциња за вашите свечености

Highlights:

Декорациски срциња гравирани со текст по ваша желба за вашите свечености

Материјал: Дрво
Димензии: 50х50мм

Метално Календарче (30х30мм)​

Highlights:

Метално Календарче

Гравирано со ваш текст

Димензии: 30х30мм

Уникатен велигденски украс со име

Highlights:

Уникатен велигденски украс со име. Испечатен на самото дрво.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Уникатен велигденски украс со име
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси.

Димензии:
Висина: 160мм
Ширина: 55мм
Должина: 145мм

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Highlights:

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Материјал: Дрво
Димензии: 200×200мм

Магично Перниче

Highlights:

ИМАМЕ НОВ ХИТ ПРОИЗВОД ВО НАШАТА ПОНУДА ВО ОГРАНИЧЕНИ КОЛИЧИНИ
МАГИЧНО ПЕРНИЧЕ ПРОМОТИВНА ЦЕНА ОД 700 ДЕНАРИ!

Може да се печати фотографии текстови по ваша желба…
Димензии: 40х40см.

600 ден 14% Off

Привезок Метален Мотор

Highlights:

Гравиран Метален Мотор​
Гравирано по ваша желба со ваш текст

Димензии: 50х29мм – Дебелина: 1,5мм

За додатоци за привезоци Кликни овде.

Фото камен круг (15x15cm)

Highlights:

Камен со ваша фотографија и текст
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Фото камен круг 
Материјал: Камен
Димензии: 15х15см

Уникатен привезок со ваше име

Highlights:

Уникатен привезок со вашето име по ваш дизајн.
Изработен од пластика и има квалитетна изработка.
Димензии – 50х20мм

Рамка со име и фотографија

Highlights:

Рамка со име и фотографија

Материјал: Дрво (9мм)
Димензии: 210х165мм

Рамка со едно име со часовник (300х400мм)

Highlights:

Изработка на уникатни рамки за вашите најмили со име и дизајн по ваш избор
На самата рамка можете да пратите фотографија која би ја испечатиле на самото дрво.
Фотографијата може да ја менувате.
Рамката е изработена од дрво.
Рамката е голема 30х40см.
За повеке информации на рамките со имиња посетете ја ФБ страна: https://www.facebook.com/pg/TP.LELEKOVI/photos/?tab=album&album_id=2003739843230938

Уникатна Рамка Слагалица со 3 фотографии

Highlights:

Уникатна Рамка во форма на слагалица со 3 фотографии и текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 400х255мм

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Highlights:

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Материјал: Дрво
Димензии: 200×200мм

Табличка за количка

Highlights:

Табличка за вашите најмили со име и ваш дизајн

Димензии:200х50мм

Светлечка 3D лед лампа

Highlights:

Светлечка 3D лед лампа со ваше лого

Материјал: Пластика

Димензии: 235х210мм

Уникатен Дрвен Привезок

Highlights:

Дрвен привезок графиран со текст по ваша желба

Материјал: Дрво
Димезнии: 30х45мм

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Highlights:

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Материјал: Дрво
Димензии: 200×200мм

Чаши Среќа е

Highlights:

Чаши Среќа е печатени по ваш избор со ваша фотографија ваш текст по ваша желба

Печатени со одличен квалитет

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Highlights:

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Материјал: Дрво
Димензии: 200×200мм

Црвена чаша со бело прозорче

Highlights:

Црвена чаша со бело прозорче

Материјал: керамика
Боја: Црвена

Family Дрво со 9 фотографии

Highlights:

Family Дрво со ваши фотографии

Материјал: Дрво – 9мм Дебелина

Димензии: 550х500мм

Уникатен поклон

Highlights:

Уникатен поклон 

Изработен од пластика 

Димензии: 23х28см

Новогодишна куќичка со име (Пакетче)

Highlights:

Новогодишна куќичка со име која може да ја користете како декоративен дел
за вашите најмили како пакетче за нова година

Материјал: Дрво

Димензии:
Висина: 270мм
Ширина:170мм
Должина: 200мм

500 ден 17% Off
Out Of Stock

Рамка Love со 2 фотографии (18х33см)

Highlights:

Рамка Love со 2 фотографии
Фотографиите се испечатени на метална плоча. Може фотографии и текст по ваша желба.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Производ: Рамка Love со 2 фотографии
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси.
Димензии: 180×330мм

Дрвена кутија со име

Highlights:

Нов креативен подарок. Дрвена кутија со име и сијалички
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Дрвена кутија со име
Материјал: Дрво

Димензии:
Висина – 250мм
Ширина – 250мм
Дебелина – 70мм

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Highlights:

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Материјал: Дрво
Димензии: 200×200мм

Уникатна кутија со вино печатена

Highlights:

Уникатна кутија со вино
Може да се печати со ваш дизајн по ваша желба со фотографии и текст во боја 

Материјал: Дрво
Димензии: 370х100мм

Изработки од Стиропор

Highlights:

Имиња од стиропор со дизајн по ваша желба
Димензија по ваш избор

За повеќе информации јавете се на – 070/532-620

Печатење на пластични запалки

Highlights:

Печатење на пластични запалки

Рекламен материјал запалка на која што
можете да го ставите вашето лого од вашата фирма

За количина контактирајте не на следниот број 070/532-620

Беџеви 32х32

Highlights:

Сезоната на БЕЏЕВИ штотуку започна.

Повелете, Ве очекуваме со вашите нарачки,
до вашиот дом, фирма…
Уникатни, единствени, според вашата идеја и дизајн…

Димензии: 32мм

Часовник за фризери и бербери

Highlights:

Часовник со лого и дизајн по ваша желба

Материјал: Дрво

Димензии: 300х300мм

Срце рамка гравирана

Highlights:

Срце рамка гравирана со текст и фотографија по ваша желба

Производ: Рамка гравирана со фотографија печатена во боја.
Материјал: Дрво пакуван во целофенски кеси.
Димензии: 200х200мм.
Димензии по ваша желба контактирајте не на следниот број 070/532-620

Family Дрво со 1 фотографија

Highlights:

Family Дрво со вашa фотографија и текст

Материјал: Дрво – 9мм Дебелина
Димензии: 550х500мм
Димензија на фотографија: 260х195мм

Метално шише за ракија од нераѓосувачки челик 7oz

Highlights:
Метално шише за ракија од нераѓосувачки челик 200г – 7oz
Може да се гравира текст или лого по ваш дизајн.
Во цената е вклучено и гравирањето
Димензии: 95х130мм

Рамка Valentine Day со фотографија

Highlights:

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Материјал: Дрво
Димензии: 280×200мм

Рамка Love со 4 фотографии – Happy Valentine Day

Highlights:

Рамка Love со 4 фотографии – Happy Valentine Day
Фотографиите се менуваат

Материјал: Дрво
Димензии: 380х240мм
Димензии на фотографии: 100х65мм

Ланче од медицински челик

Highlights:

Може да се гравира фотографија и текст по ваша желба

Материјал: Медицински Челик

Димензии: 23х37мм

Чаши за денот на вљубените дизајн 4

Highlights:

Чаши за денот на вљубените се печатени по ваш избор со ваша фотографија ваш текст по ваша желба

Печатени со одличен квалитет

Магнети со фудбалски клубови

Highlights:

Магнет со дизајн по ваша желба
Изработен е од дрво
Гравирани и печатени во секаков вид на форма

Магнет Барселона: Димензии –  60х55мм
Магнет Челза: Димензии – 60×60мм
Магнет Реал Мадрид: Димензии – 53х75мм
Магнет Манчестер Унитед: Димензии – 60х60мм
Магнет Рк Вардар: Димензии – 48х75мм
Магнет Баер Михен: Димензии – 60х60мм

Стаклено декоративно шише

Highlights:

Стаклено шише
со текст гравиран и декорација по ваша желба

Димензии:
• Висина: 280мм
• Шинина: 50мм
• Должина: 140мм

500 ден 29% Off

Чаши за 8ми Март дизајн 1

Highlights:

Чаши за 8ми Март се печатени по ваш избор со ваша фотографија ваш текст по ваша желба

Печатени со одличен квалитет

Рамка со две имиња без часовник (300х400мм)

Highlights:

Изработка на уникатни рамки за вашите најмили со две имиња и дизајн по ваш избор е 800 ден.
На самата рамка можете да пратите фотографија која би ја испечатиле на самото дрво.
Фотографијата може да ја менувате.
Рамката е изработена од дрво.
Рамката е голема 30х40см.
За повеке информации на рамките со имиња посетете ја ФБ страна: https://www.facebook.com/pg/TP.LELEKOVI/photos/?tab=album&album_id=2003739843230938

Рамка со едно име без часовник (300х400мм)

Highlights:

Изработка на уникатни рамки за вашите најмили со име и дизајн по ваш избор
На самата рамка можете да пратите фотографија која би ја испечатиле на самото дрво.
Фотографијата може да ја менувате.
Рамката е изработена од дрво
Рамката е голема 30х40см.
За повеке информации на рамките со имиња посетете ја ФБ страна: https://www.facebook.com/pg/TP.LELEKOVI/photos/?tab=album&album_id=2003739843230938

Чаши за денот на вљубените дизајн 1

Highlights:

Чаши за денот на вљубените се печатени по ваш избор со ваша фотографија ваш текст по ваша желба

Печатени со одличен квалитет

Рамка Часовник Круг – Св Илија

Highlights:

Рамкa Часовник Круг 30x30cm
Може фотографии и текст по ваша желба.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Производ: Часовник Круг
Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

Украс со име – Infinity од Пластика

Highlights:

Нов креативен подарок. Украс со име – Infinity
На Украсот со име – Infinity може да се печати што и да посакате.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Украс со име – Infinity
Материјал: Пластика пакуван во целофенски кеси.
Димензии: 245х100мм

Рамка Часовник Круг – Цар Константин и Царица Елена

Highlights:

Рамкa Часовник Круг 30x30cm
Може фотографии и текст по ваша желба.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Производ: Часовник Круг
Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

Рамка со едно име со часовник (300х400мм)

Highlights:

Изработка на уникатни рамки за вашите најмили со име и дизајн по ваш избор
На самата рамка можете да пратите фотографија која би ја испечатиле на самото дрво.
Фотографијата може да ја менувате.
Рамката е изработена од дрво.
Рамката е голема 30х40см.
За повеке информации на рамките со имиња посетете ја ФБ страна: https://www.facebook.com/pg/TP.LELEKOVI/photos/?tab=album&album_id=2003739843230938

Чаши за денот на вљубените дизајн 3

Highlights:

Чаши за денот на вљубените се печатени по ваш избор со ваша фотографија ваш текст по ваша желба

Печатени со одличен квалитет

Уникатни топери за торти

Highlights:

Уникатни топери за торти

Одберете уникатен украс за торта за вашите свечености изработен со висок квалитет.

Украсот е изработен од пластика и е водоотпорен.

400 ден 20% Off

Рамка Love со 3 слики и иницијали

Highlights:

Рамка Love со 3 фотографии и иницијали 
Изработка текст и фотографии по ваша желба
Фотографиите се менуваат

Материјал: Дрво
Димензии: 510х214мм
Димензии на фотографии: 150х100мм

Чаша – Ford

Highlights:

Чаши со ваше лого печатени по ваш избор со ваша фотографија ваш текст по ваша желба

Печатени со одличен квалитет

Модели:
Чаша – Alfa Romeo
Чаша – Audi
Чаша – BMW
Чаша – Ford
Чаша – Mercedes Benz
Чаша – Renault
Чаша – Volkswagen
Чаша – Opel
Чаша – Peugeot
Чаша – Volvo

Велигденски украс

Highlights:

Велигденски украс гравирано на дрво со држач за јајца

Материјал: Дрво – 4мм
Димензии:
• Висина: 165мм
• Должина: 205мм
• Ширина: 80мм

Табличка – Објектот е под видео надзор

Highlights:

Табличка – Објектот е под видео надзор

Изработен од пластика – плексиглас

Димензии: 120х150мм,170х200мм,210х250мм

Димензии по ваша желба контактирајте не на следниот број 070/532-620

Рамка со фотографии за денот на жената – 8ми Март

Highlights:

Уникатна рамка за 8ми март со фотографии и посвета по ваша желба.
Подарокот може да биде вистински израз за внимание кој може да биде уникатен поклон за секоја жена.

Материјал: Дрво
Димензии: 200х325мм

Рамка Часовник Круг – Св Антониј Велики

Highlights:

Рамкa Часовник Круг 30x30cm
Може фотографии и текст по ваша желба.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Производ: Часовник Круг
Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

Лампион со име 8см

Highlights:

Лампион со име по ваша желба со декорација
(декорацијата секогаш нема да биде иста)

Материјал: Пластика
Димензии: 80мм

250 ден 17% Off

Уникатен привезок срце и автомобил

Highlights:

Производ: Привезок срце и автомобил
Материјал: Пластика
Димензии:
• Срце: 40х40мм
• Автомобил: 60×30мм

Велигденски украс со фотографија и име

Highlights:

Велигденски украс со фотографија и име по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 190х160мм

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Highlights:

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Материјал: Дрво
Димензии: 200x200cm

Уникатна рамка со 6 фотографии и часовник

Highlights:

Уникатна рамка со часовник, текст и 6 фотографии по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии: 540х410мм
Димензии на слики:
Големи: 135х100мм
Мали: 100х65мм

Рамка со текст и фотографија

Highlights:

Рамка со текст и фотографија по ваша желба

Материјал: Дрво
Димензии:
Висина: 330мм
Должина: 370мм
Ширина: 65мм
Димензија за фотографија: 150х100мм

Печатење маици на кратки ракави (Црна)

Highlights:

Печатење на сите видови маици (машки и женски).

Може да се печати текст, лого или фотографија по ваша желба.

За печатење на маица контактирајте не на следниот број 070/532-620
цените се различни според дизајнот затоа не се наведени цени.

Флуоресцентна Чаша (Розева)

Highlights:

На Чашата може да се испечатат две фотографии и текст
Испратете фотографија и одберете боја на чашата
Чаша Флуоресцентна во боја:
-Протокалова
-Розева
-Жолта
-Зелена

Производ: Флуоресцентна Чаша
Материјал: Керамична чаша пакуван во целофенски кеси
Висина: 9.5см
Ширина: ф8.2

Фото Камен (31х31см)

Highlights:

Нов креативен подарок. Фото Камен (31х31см) Цената на каменот обработен е 950ден.
Фото Камен (31х31см) може да се печати што и да посакате.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!
И не заборавајте купете и подарете уникатен подарок на вашите најмили…

Производ: Фото камен
Материјал: Камен пакуван во целофенски кеси.
Димензии: 310х310мм

A5 Puzzle – Слагалици со ваша фотографија

Highlights:

Слагалица А5 со слики и текст какви што сакате. Тие се со висок квалитет и ќе се забавувте долго време.
Пронајдете ја вашата омилена слика во загатка со А5 формат на слика или создадете дизајн кој ќе ве забавува.
Направете оригинален и личен подарок што ќе му го дадете на некој близок.
Слагалица А5 со сликата е совршен подарок за секого.

Производ: Сложувалка А5 со слика
Материјал: Картон пакуван во целофенски кеси
Висина: 215мм
Ширина: 160мм
Број на делови: 80

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Highlights:

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Материјал: Дрво
Димензии: 200×200мм

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Highlights:

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Материјал: Дрво
Димензии: 200×200мм

Роденденска чаша

Highlights:

Роденденска чаша печатена со ваш дизајн

Материјал: Картон
Димензии:
• Висина: 90мм
• Ширина: 75мм

Уникатна Пластична Плакета – Куќа

Highlights:

Нов креативен подарок. Плакета во по ваш дизајн

Производ: Плакета куќа
Материјал: Пластика
Димензии: 180х180мм

Стаклено декоративно шише – Крст

Highlights:

Стаклено шише
со текст гравиран и декорација по ваша желба

Димензии:
• Висина: 225мм
• Шинина: 70мм
• Должина: 125мм

500 ден 29% Off

Рамка Часовник Круг – Благовештение

Highlights:

Рамкa Часовник Круг 30x30cm
Може фотографии и текст по ваша желба.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Производ: Часовник Круг
Материјал: Дрво
Димензии: 300х300мм

Роденденска кутија за пуканки

Highlights:

Роденденска кутија за пуканки печатена со ваш дизајн

Материјал: Картон
Димензии:
• Висина: 125мм
• Ширина: 80мм
• Должина: 80мм

Уникатен шивачки часовник

Highlights:

Часовник со лого и дизајн по ваша желба

Материјал: Дрво

Димензии: 300х300мм

Дрвена рамка со име

Highlights:

Рамка со име за вашите најмили

Материјал: Дрво
Димензии: 240x400mm

Држач за 8 јајца со велигденско зајче

Highlights:

Држач за 8 јајца со велигденско зајче

Материјал: Дрво
Димензии:
• Висина: 190мм
• Ширина: 200мм
• Должина: 200мм

Гравирана Стаклена Ракисна Чаша

Highlights:

Гравирана Стаклена Чаша.

Може да се гравира текст и лого по ваша желба.

За гравирање  сет од 6 чаши 

Нараквици од Медицински Челик

Highlights:

Нараквици од Медицински Челик.
Може да се гравира со ваш текст или иницијали.
Во цената е вклучено и гравирањето.
Изненадете ги вашите најмили со интересен уникатен подарок!!!

Производ: Нараквици
Материјал: Нераѓосувачки Медицински Челик

Ланче од нераѓосувачки медицински челик со име

Highlights:

Ланче со име по ваша желба

Материјал: Нераѓосувачки медицински челик

Метална плочка (30х45мм)

Highlights:

Метална плочка гравирана со ваш текст или лого

Димензии: 30х45мм

 

Кутија за вино Св.Никола

Highlights:

Уникатна кутија за вино печатена со Св. Нинола
Може да се печати со ваш дизајн по ваша желба со фотографии и текст во боја 

Материјал: Дрво
Димензии: 370х100мм

Печатење маици на кратки ракави (Бела)

Highlights:

Печатење на сите видови маици (машки и женски).
Може да се печати текст, лого или фотографија по ваша желба.

За печатење на маица контактирајте не на следниот број 070/532-620
цените се различни според дизајнот затоа не се наведени цени.

Метален додаток за привезок срце love

Highlights:

Може да се гравира текст или иницијали по ваша желба

Димензии: 19х20мм

Кошница за јајца

Highlights:

Велигденска кошничка

Материјал: Дрво
Димензии:
• Висина: 140мм
• Должина:170мм
• Шитина: 90мм

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Highlights:

Уникатна Рамка изработена со ваш дизајн

Материјал: Дрво
Димензии: 200×200мм

500 ден